2777
2789

خانمه پنجاه سالش اینا میشه خداوکیلی خیلی خوش تیپه ، خوش بحال عروسش ، از کنار آدم میگذره بوی عطرش تا مغز آدم میره ، آدم دوس داره بره بغلش کنه 

عروسش بارداره وقتی میره بیرون هر سری یه چیزی میخره براش ، اسباب بازی سرویس حموم پتو حوله و.... من تو دستش میبینم هر سری 

یه لیلا جانم میگه هزارتا از دهنش میفته ، عروسه جلو برادرشوهر و پدرشوهرش با تیشرت و شلوار میچرخه پدرشوهره گفته عروسمو با شاسی بلند میبریم برای زایمان ، زنه قسم میخورد میگفت شوهرم تو سرچ گوگلش پر از اسم بیمارستانه میگه بهترین بیمارستان باید ببریمش ، اونوقت منه بدبخت ، از همون اول مادرشوهرم هَووی من بود و هست ، انگار خودش میخواست با پسرش ازدواج کنه من مانع شدم 😏 همش دنبال زیر بغل ماره که دعوا بندازه مهمونی یا مسافرت رو کوفتمون کنه ، خداروشکر چند ساله روابطم محدوده و ریختشو نمیبینم ، حالا این هیچی حتی به دخترمم رحم نمیکنه هر وقت به شوهرم زنگ میزنه و شوهرم به دخترم میگه جواب بده پشت تلفن نه سلامی نه علیکی برمیگرده میگه گوشی رو بده به بابات ببینم 😏 انگار داره با دشمنش حرف میزنه خاک تو سرش ، دلم برای خودم میسوزه از هیچکس شانس نیاوردم 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

ظاهرشون خوب و عالیه . ولی هیچ کس از باطن کسی خبر نداره . ظاهرن اینا. باطن مهمه

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی فهمید باردارم انگار از آسمون سنگ افتاد رو سرش بجای اینکه خوشحال باشه بگه خداروشکر پسرم و عروسم سالمن و دارن بچه دار میشن برگشت گفت حالا فرار نمیکردید که میذاشتید چند سال میگذشت بعد ، درحالی که دختر خودش تو عقد باردار شده بود ، یه بار داشتیم از جلو سیسمونی فروشی میگذشتیم شوهرم به مادرش گفت مامان برای نوه ی خودت چیزی نمیخری؟ زنیکه عقده ای برگشت گفت نه وظیفه من نیست بخرم مادرش میخواد سیسمونی بده دیگه وظیفه مادرشه بخره 😏 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید موقعی که من ثبت نام کردم کاربری ایشون بودن من ۵ گذاشتم 😊

مادرشوهر منم مثل همسایتونه البته خب اینم بی تاثیر نیست منم خیلی احترامشونو دارم

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

محل نزار ما هم مادرشوهرم افتاد بین بچه هاش ما الان 10 سال کلا قهریم با همشون حتی نذاشت ارث به شوهر من برسه بعضیا مثل مار هستن عزیزم دوری من ازش تا آرامشت برقرار باشه برا خوشحالی خودت باید خودت تلاش کنی 

مادرشوهر منم تو بارداریم زنگ زد کلی فحشم داد بعد دخترش پیام داد ایشاالله سر زا بری!

حالا چرا ،من از دنیا بی خبر نگو مادرشوهر زنگ زده با شوهرم سر پول که میخواسته باهم بحثشون شده فحششو من خوردم

منم از حالا مثل مادرشوهر همسایه تونم😁

انشاالله عروس هم بیارم میخوام کاری کنم فقط با پسرم بگرده و خوش باشه منم ذوقشونو کنم😌

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                       به راز خنده هایم پی نخواهی برد ای دنیا🖤                           غمی بی انتها در قلب خود دارم ولی شادم🎭                                                                                                            ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

مادرشوهر منم تو بارداریم زنگ زد گفت کلی فحشم داد بعد دخترش میام داد ایشاالله سر زا بری!حالا چرا ،من ...

میگفتی خودت و دخترات ایشالا میمیرید میام سر خاکتون با لباس قرمز میرقصم 

گوساله های کثیف 

مگه عروسه خودش کسیو نداره که سیسمونی ببرن براش

نه سیسمونی نمیخره که کادو میخره برای نوه ی خودش ذوق داره 

وگرنه هنوز جنسیتش معلوم نیست 

میگفتی خودت و دخترات ایشالا میمیرید میام سر خاکتون با لباس قرمز میرقصم گوساله های کثیف

نه بابا من حریف اینا نمیشم

من فقط تونستم تلفنو قطع کنم پشت هم زنگ میزدن پیام میدادن

به خدا به جان بچه هامم هیچ ربطی به من نداشت هنوز پیامشونو دارم

بعد شوهرم گفت آخه چه ربطی به این دختر داشت زنگ زدی بهش استرس دادی،سنی ازت گذشته خجالت بکش از این فحش دادن

میگه تو نمیخوان نگران نگران سن من باشی الان جوونا بیشتر میمیرن

به خدا 

انقدم منو بچه هامو شوهرمو نفرین میکنه

خواهرشوهرم دیوونه شد از دستش