2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا هیچکدومتون ب چش ی نیاز نگاش نمیکنین؟

متوجه شدم🥲 کار سختیه تو جامعه ما، چون دید بدی دارن خیلییی بد، مثلا اینجا یه کشور مسلمونه، با طرف باید بره زنا کنه یا خود ارضایی🤦‍♀️ ولی تو اسلام صیغه پیشنهاد شده تو شرایطی که طرف خیلی نیاز داره و نمیتونه هیچ جوره ازدواج کنه. یعنی همون رابطه قیل ازدواج منتهی شبیه عقد مهریه هم داره و طرف زن رو میگیره بیشتر. یعنی اگه برمیگشتیم به دوران واقعی اسلام هیچ کس گیر نمی‌داد وا این چکاری بود کردی😐😑 جست‌وجو کن شرایطشو میاره

اما میدونی چرا قبلا این مشکل که نیاز داشته باشی بهش که چیز کاملا طبیعی هست، چون زود ازدواج میکردن. اگه میتونی و شخص خوبی سراغ داری باهاش ازدواج کن اگه نه اسلام صیغه رو پیشنهاد داده

و اینکه الان روابط ازاد باعث شده سونامی اچ پی وی تو ایران راه افتادهفعلا به نام ازادی دارن هر کاری م ...

خوبه ک بزار مریض بشن 😂

ازین ی مورد راضیم حقشونه

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی
نیاز برا دو طرف خب...؟

اشتباهه

رابطه قبل ازدواج تا وقتی اوکیه که هردو تست داده باشن ووو از روی عشق همو بخوان نه نیاز. همون خ.ا امن تره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

اولا دختر احساساتیه و با این روابط وابسته پسر میشه،پسرو هم که ما نمیدونیم اصلا ازدواجیه یا فقط میخاد بازی بده دخترو. از طرف دیگه اینطور که شنیدم و تو دوستامم دیدم وقتی اوکی میدی به پسر یجورایی کم کم از چشمش میفتی بعد مدتی،دیگه کلا با یه دید دیگه نگات میکنه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

باز هم همون حرفو میزنم. اولا شخیصت خانم زیر سوال میره دوما شاید بگی ی دفعه دوفعه ولی بهش مبتلا شدی نمیتونی کناربکشی خسته میشی زده میشی.طرفت تلاشی نمیکنه برای بدست اوردن چون نیازشو داره برطرف میکنه. 

خدای نکرده خدای نکرده رابطه بهم بخوره دلت میخاد خودتو جر بدی ک این کارو بات کرده. عذاب وجدان

بنظر من نمی ارزه واسه چند ساعت لذت بگی نیاز و فلانه

لطفا خودمونو دست کم نگیریم ارزش ی خانم بالاتر از این حرفاس