2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم پسرم همکلاسیش

1227 بازدید | 62 پست

پسرم اصلا بچه بی ادبی نیست اصلا حرف بد بلد نیست کلک زدن وایناهم بلد نیست ی همکلاسی داره ک اذیتش میکنه حرف بد بهش میزنه پسرمو میزنه اونوقت پسرم بزنتش خودشو میندازه زمین گریه میکنه میگه مامان فیلم بازی میکنه میگم توهم اینکارو کن مثل اون کلک بزن میگه من خوشم نمیاد کلک بزنم من پسرم نباید الکی گریه کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر مشکلت فقط ایندشه نترس بعدها درست میشه . اتفاقا پسرت معلومه عاقله . با توجه به شرایط میزان واکنش خودشو برنامه ریزی میکنه . معمولا از کلاس چهارم به بعد بچه ها بهتر میشن توی دوستیابی و روابط با بقیه . الان با این وضع ازش دور باشه و کاری به کارش نداشته باسه در حد امکان بهتره

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ن پیش فعال نیست مادرش بهش میگه اینکارو کن

اون مادر از الان داره کلک زدن و حقه بازی یاد بچه اش میده تو چرا از آینده پسرت میترسی فقط بگو باهاش دهن به دهن نشه خواست اذیتش کنه بره به ناظم بگه 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو بهش توجه نکنه عکس العملی نشون نده،بگو اگر اذیتش کرد سرش داد بزنه یا به معلم اطلاع بده بازم افاقه ...

دیروز ب مادرش گفتم دیدم تو گوش پسرش ی چی گفتو رفت 

انگار ی حس حسادت داره نسبت ب پسرم

اون مادر از الان داره کلک زدن و حقه بازی یاد بچه اش میده تو چرا از آینده پسرت میترسی فقط بگو باهاش د ...

دقیقا پسرم میگه کلک میزنه من دلم نمیخاد کلک بزنم  مادره خیلی کیف میکنه از اخلاق پسرش

چقدر سخته پسر منم کلاس دومه گاهی خیلی شکایت داره از بچه های دیگه، به معلمش گفتم میگه من سر کلاس کنترل میکنم فلانی رو خیلی شیطونه ولی زتگ تفریح کاری ازم بر نمیاد

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)