2777
2789
عنوان

خواستگارم میگه نمیخوام با بابات حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی فقط داداشت .الان رابطش با همسرت چطوره؟

الان خوبن همسر آدمی که اهل خنده و حرف زدن خوش مشرب اوایل داداشم زیاد حرف نمی‌زد زیاد البته ما کلا خانوادگی آروم و کم صحبت دیگه همسرم بهش زنگ میزد میومد دنبالش می‌گفت بریم بیرون و چند بار کار واسش انجام داد و...وقتی شناخت پیدا کرد ازش بهم گفت خیالم از بابت راحت شد چون  انتخاب خوبی کردی 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
الان خوبن همسر آدمی که اهل خنده و حرف زدن خوش مشرب اوایل داداشم زیاد حرف نمی‌زد زیاد البته ما کلا خا ...

چه جالب خوشبخت باشی .

میگفتی ولی کسیکه تورو انتخاب کنه ،انتخابش خوب نیست 😅🤣

چه جالب خوشبخت باشی .میگفتی ولی کسیکه تورو انتخاب کنه ،انتخابش خوب نیست 😅🤣

😂😂خیلی بهم وابستگی داره یعنی اون 2 بار که اومدن خواستگاری ما قبلش داستان داشتیم داداشم گریه که تو از این خونه بری من چیکار کنم من خواهر کوچیک ام تعتقاریم اولین تجربه حضورش تو خواستگار برای منم بود😂دیگه اصلا نمتونست کنار بیاد اوایل

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ

چه طرز حرف زدنه

من بودم میگفتم ب سلامت 

کسی ک از الان ندونه چی بگه چجوری بگه کجا بگه و چطور رفتار کنه، بیشخصیتیشو میرسونه 

وقتی ادم اینارو میفهمه تو اشنایی هر چی شد در اینده مقصر خودشه ک دید و ساکت موند و گذشت 

... 🤍🦋