2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیاید بدبخت شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5955 بازدید | 187 پست
اتفاقا تو خونه همیشه بساط خنده و شادی و محبتش ب ما سرجاشهنمیدونم عزیزم الان واقعا شرایطم جوریه ک میگ ...

هی بخودت نگو روانی متاسفم واقعا کلا مغزتو شستشو داده خیلی موزی تر از این حرفاس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم من الان کلا مشکلم اینه ک چیکار کنم فردا بدون ابروریزی حلش کنم و داستان نشه و با ارامش ب ز ...

باید اینو ساعت چهار صبح که با گریه بیدارش کردی ،به ذهنت میرسید،به نظر منم مشکل روانی داری با این همه اتفاق چه جوری می‌تونی با آرامش به زندگیت برسی،پس حتماً خودتم می‌دونی که اشتباه کردی و مقصری و فقط توهم زدی،یعنی چی که یه دختره تو ماشین بوده شبیه ماشین شما،اینو به هر قاضی که بگی والا اونم میگه که دیوونه‌ای،اول باید مدرک جمع می‌کردی بعد اینجوری از خواب بیدارش می کردی

ببین عزیزم من الان کلا مشکلم اینه ک چیکار کنم فردا بدون ابروریزی حلش کنم و داستان نشه و با ارامش ب ز ...

پس عزیزم خودت میدونی  نمیتونی باهاش بجنگی، پس تو گوشیش و حرکات ورفتار  تجسس نکن... بخودت آسیب میزنی(از لحاظ روحی) 

انشاالله خداکمکت کنه. حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام نگهدار زندگیت باشه... 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
اخه حوری میگه ک فک میکنم ی شکاک و روانیم واقعااخه هرجمعه میره ب بهونه مکمل از ظهر تا ۱شب نمیاد خونه ...

همون روز جمعه تعقیبش کن... بگو خودتم تنهانمیام سراغت باهمه فک وفامیل میام بالاست. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
بعدم ماه به ماه با شما رابطه نداره بزور اونم خب ینی چی ینی خیانت جنسیم میکنه حالا ممکنه مریضم بشه بع ...

تو عقد زگیل گرفتم ازش

الانم با هزار تا دوا و درمون من خوب شدم

این سری قبلم ک مچشو گرفتم از رو نرفت تازه الان میگه اون ی اشتباه کوچیک بودکلا هزار بار مچش گرفتم و ا ...

چون عکس العمل هات بی جا و بی موقع و اغراق شدست 

اخه لرز و گریه چیه؟زیرابی میره ارث پدرشم حالا طلیکار میشه 

الانم درست بشه باز بار بعدی همینکارو میکنی بابا این خائنه وقتی زیر پات ابه بالای سرت اتش دیگه هی نرو چکش کن ول کن هرشکری/میخوره بخوره

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اگه واقعا خودت می‌دونی که دوست نداره داره خیانت می‌کنه،چه جوری بهت بگه که برو،تو نمی‌تونی بدون اینکه هیچکی بفهمه مشکلتو حل کنی،تو می‌خوای با آرامش با دخترت تو خونت زندگی کنی،اما همسرت اینو نمی‌خواد چند بار بهت بگه برو طلاق بگیر،به تنهایی نمی‌تونی هیچیو درست کنی بفهم،

باید اینو ساعت چهار صبح که با گریه بیدارش کردی ،به ذهنت میرسید،به نظر منم مشکل روانی داری با این همه ...

من بجز این هزار تا دلیل دیگ گفتم اونارم بخون بعد بیا نظرتو بگو

نخونده قضاوت نکن

شما حتی نمی‌خوای جاری و مادر شوهرت بفهمه که مشکل شوهرت خیانته،شوهر خیانتکار ت هم و فهمیده که شما چقدر ترسویی،فقط اینو بدون این آقا هیچ جوره درست نمی‌شه ه نمی‌تونی تحملش کنی باید طلاق بگیری وگرنه نباید با خیانت‌هاش بسازی

مهم نیس واسش واقعا تازه میگه تو عشق دا..دن داریدرحالیکه اینجور نیس بخدا اخه فکرت همه جا میره

خب چرا اصلا میری سمتش??!!!

شما که میدونی خیانت میکنه حالت ازش بهم نمیخوره واقعا??

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....