2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیاید بدبخت شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5948 بازدید | 187 پست
آخه مرد باید بخواد زن ناز کنه اینجوری حس بدیه

نه حس بدی نیست بعد یه مدت عادت میکنی، حس مرد بودن و رئیس بودن بهت میده😂😂😂

البته استارتر گفت مشکلش این نیست، مطمئنا شوهرش خیانت میکنه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد خانمه ی دسته گلم‌دستشه عین همونی ک چن وقت‌پیش شوهرم واس من‌گرفته بود

منم ساعت۴ صبح یهو لرزه گرفتم با گریه شوهرم‌بیدار شد منم‌ با اصرارش قضیه رو گفتم

اونم‌مثل همیشه با زرنگیش و حرفاش منو مقصر کرد

ب‌جون دخترمون قسم‌خورد ک‌فردا میره دادگاه و منو طلاق میده‌و پرونده روانی واسم‌درس میکنع و بچمو میگیره

حالا اصل داستان اینه ک امشب رفتم‌سمتش و پسم‌زدبعد رفتم‌تو پیجش و کامنتاش ی دختریو دیدم‌ ک کامنت گذاش ...

خب عزیزم اگه خیانت هم کنه نمیگه که من زن و بچه دارم اغلب میگن پسر مجردم و...

آیا خدا کافی نیست ؟
واسه همین نوشتمدوباره داره خیانت میکنه، معلومه

مردای خودشیفته حق خودشون میدونن خیانت کنن اخرش هم میگن زن هرزه بود مردسالاری اینجوریه کیفشومردا میکنن دراخر مقصر زنه 

زنا بدن بهترین سیاسته که از طرف مردا اجرامیشه 

بعد خانمه ی دسته گلم‌دستشه عین همونی ک چن وقت‌پیش شوهرم واس من‌گرفته بودمنم ساعت۴ صبح یهو لرزه گرفتم ...

اشتباه کردی ردیاب وضبط صوت می‌ذاشتی مچشو می‌گرفتی 

آیا خدا کافی نیست ؟
خب عزیزم اگه خیانت هم کنه نمیگه که من زن و بچه دارم اغلب میگن پسر مجردم و...

حالا من‌نمیخام خانوادم و خانوادش بفهمن چون بابام واس چندمین‌ بار عمل قلب داره چن‌روزدیگه و ی داداش دارم‌ کلا ک اونم مشکل اعصاب داره و روانیه

حالا شوهرم‌گف من نمیدونم چرا خدا ی بایا و مامان تو ک اینقد خوب و سادن دو تا بچه روانی داده این از تو ..اونم‌ک‌تکلیفش مشخصع

بعد خانمه ی دسته گلم‌دستشه عین همونی ک چن وقت‌پیش شوهرم واس من‌گرفته بودمنم ساعت۴ صبح یهو لرزه گرفتم ...

چه زرنگه‌ شوهرت دست پیش‌گرفته 

چرا گفتی میخواستی از‌ماجرا خبر دار بشی یا فقط خودتو برای شوهرت لوس کنی‌اسی‌؟ 

چقدر ساده ایید چقدر

حالا من‌نمیخام خانوادم و خانوادش بفهمن چون بابام واس چندمین‌ بار عمل قلب داره چن‌روزدیگه و ی داداش د ...

شوهر منم از این حرف ها زیاد میزد روانی هستی و....وقتی ده بار دستشو رو کردم انگار کمرش شکست 

آیا خدا کافی نیست ؟
چه زرنگه‌ شوهرت دست پیش‌گرفته چرا گفتی میخواستی از‌ماجرا خبر دار بشی یا فقط خودتو برای شوهرت لوس کنی ...

حالم خیلی بد بود تمام بدنم‌میلرزید و گریه افتادم‌ اینم خابش سبکه بیدار شد فورا

الانم‌جاشو عوض کرد و خودشو زده ب قلب درد مثل سریا قبلی

گف فردا حتما میرم دادگاه و خیلی زرنگع میتونه واقعا منو روانی حلوه یده و دخترمو بگیره