2777
2789

تایپک قبلیم لینک ناشناس گذاشته بودم العان یکی اومده میگه یه کاربری بود به اسم جوانمرد یه دختری دوسش داشت اون دوسش نداشت  العان دقیقا به من چه ربطی داره ساعت ۵ ، ۶ صبح؟😐💔

𝐼 𝓉𝒽𝒾𝓃𝓀 𝒶 𝓅𝒶𝓇𝓉 𝑜𝒻 𝓂𝑒 𝒾𝓈 𝒹𝑒𝒶𝒹, 𝒸𝒶𝓃 𝓎𝑜𝓊 𝒷𝓇𝒾𝓃𝑔 𝒾𝓉 𝒷𝒶𝒸𝓀 𝓉𝑜 𝓂𝑒‽

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣🤣

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بگو به من چه سر صبحی

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

عنوان تایپکتو یه بار دیگه بخون

نوشتی حرفی سخنی دارید بگید

خو بدبخت اومده گفته

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
عنوان تایپکتو یه بار دیگه بخوننوشتی حرفی سخنی دارید بگیدخو بدبخت اومده گفته

خوب به من نگفته تنها به چند کاربر دیگه هم اینو گفته بود 

عنوان تایپکتو یه بار دیگه بخوننوشتی حرفی سخنی دارید بگیدخو بدبخت اومده گفته

🤣

محلش نده خودش میره😂

بهش گفتم رمان نوشتی واسه خودت دیگه چیزی نگفت:/