2777
2789
عنوان

بهم میگن دخترت زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 87 پست
اسی دختر خوب این چیزا بخدا مهم نیست تو این دوره زمونه زشتی وجود نداره بعضی بچه ها نوزادیشون سبزه هس ...

این آدمای بی‌شعور که میگی خانوادم و فامیلم هستن خانواده ی شوهرم هستن من چقدر با این و این بحث کنم آدمی نیستم که بتونم بی احترامی کنم  هر چی هم میگم بار بعد که دوباره دیدنش دوباره یه چی میگن 

گفتم مهم سالم و سلامت دوباره میگه باباش حتما ناراحت شد گفتم بچشه چرا ناراحت بشه ساکت نمیشد بخدا دوبا ...

ببین ی چیزی هم بهت بگم ممکنه الان خیلی خشمگین باشی ک طبیعیه ب منم اینجوری بگن خشمگین میشم 

ولی اگه کلا دیدی سر ی مسائلی خشمت طولانی مدت میمونه خیلی بی تابی بدون اثر هورمونای زایمانه و مکنه افسردگی بعد زایمان اومده باشه سراغت اگه دیدی علائم خشم یا گریه و ناراحتی زیاد داری حتتتتما برو دکتر اشتباه منو نکن هی ب خودم گفتم بچه شیر میدم خستم ولم کنید من فقط بی خوابم و‌نرفتم ولی همش شیر حرص و عصبانیت و‌گریه ب بچه دادم و بیتاب شد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفتم مهم سالم و سلامت دوباره میگه باباش حتما ناراحت شد گفتم بچشه چرا ناراحت بشه ساکت نمیشد بخدا دوبا ...

میگفتی منو و شوهرم عاشقشیم و مهم همینه ،اصلا دوس ندارم در موردش این حرفارو میزنین ،انتطار همچین حرفی از شما ندارم

ببین ی چیزی هم بهت بگم ممکنه الان خیلی خشمگین باشی ک طبیعیه ب منم اینجوری بگن خشمگین میشم ولی اگه کل ...

الان شیرم هی کمتر شده و بچه ناآرام همش گریه میکنه دارم پودر شیرافزا میخورم 

این آدمای بی‌شعور که میگی خانوادم و فامیلم هستن خانواده ی شوهرم هستن من چقدر با این و این بحث کنم آد ...

اگه از دخترت دفاع کنی میشه بی احترامی؟ مگه پشت بچه ات بودن باید با دعوا باشه ،همیشه فامیله که اعتماد به نفستو میگیری عریبه که با آدم کاری نداره 

الان شیرم هی کمتر شده و بچه ناآرام همش گریه میکنه دارم پودر شیرافزا میخورم

نا ارومی بچه ممکنه فقط از شیر هم نباشه ممکنه کولیکش شروع شده باشه مایعات هم زیاد بخور 

کمکی بگیر گاهی بچه رو بده بقیه برو ی جای ساکت بخواب 

از صدای سفید واسه ارامش دادن ب خودت و‌نوزادت کمک‌بگیر 

تا میتونی بوش کن از بودنش لذت ببر 

و اگه روحیت خرابه و خشمگینی حتما ی متخصص اعصاب و‌روان یا مغز و اعصاب برو اشتباه منو‌نکن فک میکردم داروی عوارض دار میدن بعد دیدم این دارویی ک میدن ب طور طبیعی تو بدن آدم هست فقط ی مواقعی مث بعد زایمان کمتر میشه و ای کاااش میخوردم 

من با مامانم دعوام‌میشد با شوهرم دعوام میشد کولیکبچم شدید شده بود تحمل بچه رو هم نداشتم عصبی میشدم از گریه های زیادش منم داد میزدم 

پیش شوهرت هم میگن؟

داداش بزرگم تا اومد بهش گفت سلام داداش کوچیکه یعنی مثل داداشم که سبزه ست 

باور میکنی دخترم تا الان چشم رنگیه ولی نمی‌خوان قبول کنن میگم این چشاش رنگی نمیمونه چون پوستش تیره ست تاپیک قبلی عکس چشاش گذاشتم

نا ارومی بچه ممکنه فقط از شیر هم نباشه ممکنه کولیکش شروع شده باشه مایعات هم زیاد بخور کمکی بگیر گاهی ...

کولیک داره بردمش دکتر دقیقا مثل من حتی با پسر بزرگم دعوا میکنم اینقدر میگن که پسرم همش میاد میگه مامان آبجی سفید شده مامان آبخی خیلی خوشگله مامان نگاه آبجی چشاش نازه حس میکنم اینجور میگه که ناراحت نشم 

آره بنظرم منم باید برم متخصص چون خدا شاده من نمیخوام گریه کنم اشکام خودش میریزه

داداش بزرگم تا اومد بهش گفت سلام داداش کوچیکه یعنی مثل داداشم که سبزه ست باور میکنی دخترم تا الان چش ...

اگه پیش شوهرت نمیگن سعی کن با شوهرت بری و بیای ،به قول خودت چندبار گفتی و ادامه دادن ،حالا یکی چشم رنگی نباشه چی میشه یکی سفید نباشه چی میشه ،باید انداختش دور 

واقعا تو هم فقط گوش میدی و جرشون نمیدی؟ بگو زشت من از خوشگل شما قشنگتره عجب ادمایی پیدا میشناااااااا ...

نه نمیتونم جواب بدم اصلا بلد نیستم بی احترامی کنم به قول اون دوستمون احتمالا باید مادر نمی‌شدم هر کی زنگم میزنه یا میبینتم بهم میگه هنوز خوشگل نشد

تو دو سه ماه نمیشه قضاوت کرد قیافه بچه رو

برادر من به دنیا اومده بود اینقدر زشت و کبود بود که یکی خواست دلداری بده گفت بچه میمون باشه ولی سالم باشه

6 ماهش شد اینقدر خوشگل و سفید تپل شد که باور نمیکردی این همون بچست

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
کولیک داره بردمش دکتر دقیقا مثل من حتی با پسر بزرگم دعوا میکنم اینقدر میگن که پسرم همش میاد میگه مام ...

وای عزیزم اینو‌بش نرسی بدتر هم میشه اشتباه منو نکن من چهارمهگی بچم کارم ب تراپی رفتن کشید 

تازه ی چیز دیگم فک‌میکردم 

فک میکردم این قرصا باعث خ.اب میشه ک اونم نبود میگفتم برم قرص بدن همش باید بخوابم من با بجه نمیتونم ولی این اصن خواب اور نیست