2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین عزیزم نوزادای کوچیک تر نمیتونن مثل نوزادای بزرگتر مثلا چهار پنج ماهه میک عمیق بزنن و سریع ول کنن پس تا یه مدت طولانی همش میچسبن به شیر خوردن

بذاربخوره چکارش داری شیر خوردن برای دفع زردی برای کمبود آب بدن و برای همه چیز بهترین داروعه وزن گیری نوزادم اکثرا تو همین ماه های اوله 

فقط زیر سرش همیشه بلند باشه و شیب دار بخوابه و یکم مایل به پهلو بخوابه که خدایی نکرده شیر نره تو مجرای تنفسیش آروغشم بگیر

این شیر زیاد خوردنش تا ی مدت هست تو هر چی میخواد بده و میدونم خییییلی سختته تشک ضد رفلاکس حتما براش بگیر چون تا ۹ ماهگی ب کارت میاد اگه بالا اوردن شیرش جهنده ست یعنی پرتاب میشه ببرش دکتر و پستونک شروع کن ولی عادی بالا میاره طبیعیه فعلا 

در حد ۱۵ روزگی اینا ک شد پستونکش بده 

پستونک هم اونت بگیر ک ته حلقش نره اوق بزنه 

این شیر زیاد خوردنش تا ی مدت هست تو هر چی میخواد بده و میدونم خییییلی سختته تشک ضد رفلاکس حتما براش ...

مرسی عزیزم از اطلاعاتت

من راستش گردنم درد میکنه شدید در حدی که دیگ بی حس میشه بخاطر همون گفتم بپرسم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ادرارش اگه خوب باشه یعنی خوب شیر خورده...بعضیا هم میگن بچه خودش سینه رو ول میکنه

ادرارش خوبه 

پیپیش خیلیههههه تقریبا بعد هربار شیردهی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخی یادم به بچم اومد، ماشالا میخورد میخورد تا بالا بیاره .خیلی تپل شده بود ولی الان ۷سالشه انقدر لاغ ...

اره برعکس میشه 

من نوزاد توپولی دوست دارم🤕🤕

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب کمتر بده اون بچس نمیفهمه یادش بخیر من بخاطر این موضوع بچه خودمو بردم دکتر 🤣 به دکتر گفتم بچم مشکل داره همش بالا میاره دکتر بهم گفت نه خودت مشکل داری اونقد بهش شیر میدی خوب اضافشو بالا میاره کمتر بده 😅

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
دوتاشوشیر خشک در حد ۹۹ سیسی تو روز

شیر مادر دو فاز داره فاز اولش که حدود ده دیقه هست برای رفع تشنگی بچه هست و بعد از ده دیقه تازه فاز غلیظ که برای رفع گشنگی هست شروع میشه پس حتما بزارید کوچولوتون از یه سینه کامل شیر بخوره خودش سیر بشه دیگه نمیخوره

دفعه بعدی که خواستید شیر بدید سینه رو تغییر بدید 

خودش سیر بشه دیگه نمیخوره هر چقدر میخوره بخوره اشکالی نداره