2777
2789
عنوان

دکترم اشتباه کرده

204 بازدید | 16 پست

دندونی که عفونت کرده از داخل ریشه و باید کشیده میشده رو پر کرد و روکش گذاشت اصلا به من نگفت برو عکس بگیر اول

بعد چندماه گذشته الان فهمیدم دندونم عفونیه از زیر و یه دکتر دیگه گفت باید کشیده بشه

چیکار کنم😩 دیگه دندونی نمونده اصلا همشو تراش داده بود فقط امالگام مونده زیر روکش

اینهمه هم پول‌گرفت حالا همش بیخودی بودههه

قبل هرکاری اول عکس‌بگیرین از دندونتون🤧

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری چند ماه عفونت تحمل کردی؟ درد و ورم مداشت؟

هنوزم نه درد داره نه ورم ،،عکس گرفتم تو عکس مشخص شده 

فقط کنار دندونم لثه اش یکم حساس شده و کبوده وگرنه درد خاصی ندارم عصب کشی هم شده

هنوزم نه درد داره نه ورم ،،عکس گرفتم تو عکس مشخص شده فقط کنار دندونم لثه اش یکم حساس شده و کبوده وگر ...

خوب اگه مشکلی ندارن چرا میخوای بکشی؟ به نظرم یه دندانپزشک دیگه هم برو . یا پیش همون اولی برو . آخه عفونت که تو عکس معلوم نمیشه

خوب اگه مشکلی ندارن چرا میخوای بکشی؟ به نظرم یه دندانپزشک دیگه هم برو . یا پیش همون اولی برو . آخه ع ...

نمیخوام‌ بکشم فعلا میخوام‌ جای دیگه هم ببرم نشون بدم ولی امروز رفتم دکتره گفت توی عکس نشون میده عفونت کرده و باید کشیده میشده .. امیدوارم کشیدن نخواد واقعا 

نمیگن خودت باید عکس میگرفتی؟؟چون دکتر به من نگفت عکس بگیر اصلا

ببینین، اصلا قرار نیست شما تشخیص بدی چیکار باید میکردی یا نمی کردی، حتی اگه دکترتون یگه عکس هم گفتن بگیره ولی خودش نگرفته، باز هم مقصره چدن دندونی که عفونت داشته رو روکش کرده، در حالی که باید می‌کشیده.

میدونی، مثلا اینطوری میشه که طرف خواسته از دندونی که باید کشیده میشده، پول اضافه در بیاره و بعد مجبور بشین، بکشین!