2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم‌پاگشا نکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 42 پست
اصلا . الان دعوتشون کنم مثل گاو میان میخورن ولی دعوت نمیکنن

تقصیره خودت که خودتو لایق وصلت با چنین خانواده ای دونستی مثل من🤦🏻‍♀️

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
مگ من میگم ساده بگیرن و ب خودشون اهمیت ندن ؟ من میگم فوکوسشون رو کیفیت زندگی خودشون باشه ن گیر اینکه ...

من غر نمیزنم. میگم حتی ۱ بار هم دعوت نکرده از روزی ک نامزد کردیم . بعد مثلا مریض شد داشت میمرد من برم‌بهش سر بزنم بگم چطوری مادر جون؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تقصیره خودت که خودتو لایق وصلت با چنین خانواده ای دونستی مثل من🤦🏻‍♀️

من و همسرم همدیگه رو دوست داشتیم 

همون روز اول میدونستم خانواده نداره. خودشم گفت ک فک کن همه کس و کار من مرده . منم دراصل با اون ازدواج کردم ن خانوادش.  ولی الان ک همسرم داره اینقد ب خانوادش محبت میکنه تعجبم ک چرا اینا واسه پسرشون ارزش قائل نیستن ک ۱ بار هم شده ب پاس تشکر از پسرشون خانومشو دعوت کنن. متاسفانه شعور ندارن و کاری هم نمیشه کرد. البته دم دنیا درازه نوبت منم می‌رسه ک کم بگیرمشون. البته الانم محل نمیزارم روز مادر و تولداشونو ..... مثل خودشون 

من و همسرم همدیگه رو دوست داشتیم همون روز اول میدونستم خانواده نداره. خودشم گفت ک فک کن همه کس و کار ...

گفتم که عینه منی با عینه سرنوشت فقط بخاطر شوهرم ۱۸سال تحملشون کردم

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
من غر نمیزنم. میگم حتی ۱ بار هم دعوت نکرده از روزی ک نامزد کردیم . بعد مثلا مریض شد داشت میمرد من بر ...

منم میگم ول کن دیگ قضیه مهمون بازیو . خونه شونم نرو مگررر مراسمات مهم عید عزا اینجور چیزا 😐 اونم ی نیم ساعت بشینی برگردی . واقعن حرفام انقد عجیبه ؟ خیلی ساده دوریو دوستی 

منم میگم ول کن دیگ قضیه مهمون بازیو . خونه شونم نرو مگررر مراسمات مهم عید عزا اینجور چیزا 😐 اونم ی ...

حتی عید هم نشد بری . هر چی ب شوهرم گفتم گفت نمیخواد ولش کن . حتما اونا گفتن نیاین دیگ. ببین تو هر کاریو بگی من تا تهش رفتم . فایده نداشت .

حتی بمیرن هم نمیرم مراسمشون. عوض داره گله نداره 

منم نمیرم خونشون تا دعوت نکنن ‌.حتی اگر مراسم ختمشون باشه.چون دعوتم نکردن

من حتی مادرشوهرمم دعوتم نکرد بعد اومده بعد از دوسال ک قهر بودم میگه اره تو مارو پاگشا نکردی خونت 

گفتم لابد تو عروس بودی رسما عوض شده تازه دو روز بعد از عروسی هم بما گفتن ماهمگی رفتیم باغ اما بما نگفتن اینهمه ک من خوبی کزدم بهشون

من حتی مادرشوهرمم دعوتم نکرد بعد اومده بعد از دوسال ک قهر بودم میگه اره تو مارو پاگشا نکردی خونت گفت ...

واااااای حرفای مادر شوهر منننن میاد دست پیش میگیره . وای خدا . فالوت کردم قبول کن 🤣