2777
2789

از آدمای که فکر می‌کنن همه چی باید صبر کرد متنفرم 

حالا یک مثال میزنم قضیه واسه چندین سال پیشه 

پسر عمه من ... عاشق دختر عمه خودش بود 

از بچگی دوسش داشت من یادمه همیشه می‌گفت من بزرگ میشم با لیلا ازدواج می‌کنم 

خلاصه اون دوتا خانواده باهم دعوا کردن ۲ ۳ سالی قهر بودن در این مدت پسر عمه من تمام شرایط ازدواج کردن فراهم کرد ..سربازی که چند ماه رفت کسری خورد..شغل خوب پیدا کرد و خلاصه 

بعدش به واسطه ریش سفیدان آشتی کردن 

حالا ما همگی گفتیم این آقا پسر از بچگی اون دختر رو دوست داره بیاید برید خواستگاری 

این عمه ما و شوهر عمه ما می‌گفتن اتفاقا خودمانم اون دختر رو مد نظر داریم اما فعلا زوده تازه آشتی کردیم بذار یک مدت بگذره..چند ماه گذشت بازم گفتیم 

می‌گفتن هنوز زوده یواش یواش 

یکسال گذشت هرچی ما جوانان و پسر عمه ام و حتی شوهر من که مرد غریبه بود( من اون روزها تازه ازدواج کرده بودم) گفت برید حداقل.. های، هوی،  یک دهنی ..یک بحث غیرمستقی.. سر صحبتی باز کنید..

حداقل اونا و دختره بدونن این پسر این دختر رو دوست داره و میخوان

اما این شوهر عمه ما و عمه ما و الخصوص دیگر بزرگان فامیل می‌گفتن هنوز زوده یواش یواش شما جوان هستین نمی‌فهمید ، کار با عجله درست نمیشه با حوصله درست میشه ، جوان مدام عجله می‌کنه و خلاصه از اینجور حرف ها که اکثرا گوشمان پره ازشون....،

بعد گذر ۲ سال و چند ماه از روز آشتی 

اینا تصمیم گرفتن برن جلو 

با چه جوابی مواجه شدن؟

دختره شوهر کرده 

چرا زودتر نگفتید والله چند ماه پیش اومدن خواستگاری ما قول دادیم و جواب مثبت ولی فعلا صداش درنیاوردیم تا درس دخترمون تموم بشه (دختره اون زمان سال آخر پرستاری بود)

خانواده دختره گفتن ولی کاش اگر چنین قصدی داشتید می‌گفتید حداقل نشان می‌کردید بحثی باز می‌کردید ما از خدامون بود با فامیل خودمان مخصوصا این پسر که از بچگی می‌شناسمیمش ازدواج می‌کرد .

بعد همگی برگشتن پیش پسر عمه ام چی بگن؟

قسمت نبود غصه نخور 

قسمت بود خوبم قسمت بود اما این غرور بعضی بزرگترها که فکر می‌کنن هیچکس هیچی بلد نیست خودشان بلدن باید صبر ایوب کرد یا گاهی عجله عجله خرابش کرد

الان چندین ساله میگذره اما پسر عمه ام هنوز داره غصه اون همه صبر بی دلیل بدون هیچ دلیل خاصی رو میخوره و حسرت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی فکری با صبراشتباه نگیرید.

من هنوزم این موضوع رو تو بعضی افراد می‌بینم مخصوصا افراد ۴۰ سال به بالا فکر می‌کنن برای همه چی باید صبر و حوصله کرد

اعتقاد دارن با صبر و حوصله همه چی درست میشه 

اما این اشتباهه گاهی صبر و حوصله خوبه گاهی نه جواب نمی‌ده 

گاهی باید عجله کرد گاهی باید دوید 

گاهی نه صبر و حوصله زیاد کارسازه نه عجله 

باید متعادل بود 

هرچیزی شرایط خودشو داره اما خب متاسفانه خیلی ها اعتقاد دارن« نه» باید تو همه چی صبر و حوصله زیاد کرد 

بله درسته تعادل اعجاز میکنه .

صبرمثل دارو میمونه اگربه جا استفاده بشه میوه ی شیرینی داره.

امااگه جایی که باید عجله کرد صبرکنند(ببخشید)یعنی نادانی بی عقلی 

همچنین که وقتی دختر دم بخته هدر دادن زمان اشتباهه.

بله درسته تعادل اعجاز میکنه .صبرمثل دارو میمونه اگربه جا استفاده بشه میوه ی شیرینی داره.امااگه جایی ...

من خودم همیشه به پسرها فامیل و آشنا که مجردن میگم اگر دختریو دوست دارید و مطمئنید از احساساتان 

یک روزم صبر نکنید بهش بگید

تلاش کنید

به خانواده ها بگید 

اگر بشه خوب خیلی خوب نشد شما تلاش خودتانو کردید

حسرت نمیخورید که هیچ کاری نکردم از دستم پرید

مثلا خواهرزاده شوهرم عاشق دختری از فامیله میگم چرا بهش نمیگی میگه هنوز زوده مادرم گفته هنوز وقتش نیست 

بهش گفتم احتمال داره تا امروز هیچی نبوده باشه دختره فردا بره دانشگاه یکی پیشنهاد بده قبول کنه ازدواج کنه..به خواهرزاده شوهرم گفتم دختر دم بخت تو یک ساعت احتمال داره به کل از دست بره پس وقتی عاشقی یک لحظه ام هدر نده