2777
2789
عنوان

اقا تاپیکمو ترکوندید چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 28 پست
ی بنده خدایی گله داشت از زارتان زورتان همسایه بالایی اخر شبا که ترکید

واای😂😂😂

من ی بار خونه دختر عموم خوابیدم

همسایه اشو نصف شب ساعت ۳ شروع کرد با صدای بلند اه اه 

کردنو جیغ زدن 

من پشمام ریخته بود دهان باز ب دیوار زل زده بودم

فردا صبحشم 

از داماد عمومم بششدت خجالت میکشیدم انگار کار من بود

😂😂😅

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
من بعد ۳ سال اجازه بغل دادمبوسم ک لپ داشتیم ولی لب نه البته بماند ک برا من جیندا بود با زنای فاحشه م ...

خب ینی بعد سه سال هیچی نمیگف؟ ینی چی که سه سال تحمل کرده؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طرف خوبه یا بده؟اگ روش حساس باشه و اینایا از دختره سوال کنه که چرا از من نمیترسی؟؟

حساس ک تقریبا پسرا ادای حساس بودنو رو دوست دختراشون دارن

ولی زود بود برا بوس

و با اینام نمیشه قضاوت کرد ک طرف جدیه توو رابطه یا ن

فقط از بوس فراتر نرو

و بعد چند ماهم مثلا ۴ ماه بگو بیاد جلو اگ تصمیمش جدیه

وگرنه ک رابطه هر چی بیشتر وش بیاد اوضاع بدتر میشه

یهوو خدایی نکرده بخودت میایی میبینی رابطتون از خط قرمزا فراتر رفته پسرع ام میگه ننه ام عروس دوست داره فلانی باشه و این ک ص شعرا

واای😂😂😂من ی بار خونه دختر عموم خوابیدمهمسایه اشو نصف شب ساعت ۳ شروع کرد با صدای بلند اه اه کردنو ...

واقعا نمیدونم چرا انقدر بی جنبه بازی در میارن خدایش من بچه کوچیک دارم بالشته ی اه میکشه من نه 

خب ینی بعد سه سال هیچی نمیگف؟ ینی چی که سه سال تحمل کرده؟

من از روز اول گفتم من رابطه جنسی ندارم 

اونم قبول کرد ما ۵ سال دوستی داشتیم 

ک بعد سه سال کاتو اشتی رفتو برگشت 

خود خرم از دلتنگی زیاد بغلش کردم 

استارت بغل کردنمون زده شد ولی رابطه نمیخواست 

چون از جای دیگ تکمیل بود و منو نیخواست اکبند نگهداره برا عروسی😂😂🤣

دوبارم خواستگاریم اومد ک باهم دعوامون شد بهم خورد 

این سریم سوتی داد شک کردم بهم زدم

کات ک کردیم بهم خبر رسید اقاا ی پا بک ن فاحشه درجه یکه

لاشی بود دیگ

ولی منم مقصر بودم 

واقعا نمیدونم چرا انقدر بی جنبه بازی در میارن خدایش من بچه کوچیک دارم بالشته ی اه میکشه من نه

نمیدونم

ادا پور ن استارارو درمیارن وگرنه دیگ در این حدم نیست ک

چرا ماها توو ننه باهامون همچین جیزی ندیدیم

بعدم خجالت نمیکشن از دورو همسایه

من از روز اول گفتم من رابطه جنسی ندارم اونم قبول کرد ما ۵ سال دوستی داشتیم ک بعد سه سال کاتو اشتی رف ...

اهاااا

خب اخه بنظرم رابطه از شیش ماه بیشتر دیگه اشتباهه

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
اهااااخب اخه بنظرم رابطه از شیش ماه بیشتر دیگه اشتباهه

ارعهه

ما هم رابطمون بعد ی سال داشت جدی میشد 

ولی خب کاتو اشتی زیاد دلشتیم اونم برا چیزای الکی 

ولی خب الان میگم خدا بهم رحم کرد

نمیدونمادا پور ن استارارو درمیارن وگرنه دیگ در این حدم نیست کچرا ماها توو ننه باهامون همچین جیزی ندی ...

مثلا خفنن ولا من تا ۲۰ سالگی تو ی اتاق بودیم ۵ تا خواهر برادریم یا ما خواب مرگ بودیم یا اینا زیادی حشرین

ارعههما هم رابطمون بعد ی سال داشت جدی میشد ولی خب کاتو اشتی زیاد دلشتیم اونم برا چیزای الکی ولی خب ا ...

خدای من

من ازین پسرا خیلییی میترسم خیلییی

خدای منمن ازین پسرا خیلییی میترسم خیلییی

حق داری

امیدوارم دوست پسرت ادم مناسبت باشه 

خوشبخت بشید کنار هم❤️

حق داریامیدوارم دوست پسرت ادم مناسبت باشه خوشبخت بشید کنار هم❤️

من به هیشکی اعتماد ندارم والا

بهترین کارمگه عکسش ثابت بشه منم الان همینم

بدبختیه به قران دلم میخواد همه پسرا رو نفرین کنم