2777
2789
عنوان

ویژگی های این اقا رو بیاید نظر بدید

115 بازدید | 22 پست

دوستان ویژگی های مثبت و منفی همچین مردی رو میگم 

شما جای زنش باشید میمونید پای زندگیتون یا عقب میکشید ؟

ویژگی های منفی :

این آقا یک‌پسره و سه تا خواهر داره ب شدت ب خونوادش وابستست و شغلش با پدرش شریکه...و کلا خیلی خیلی حرف خونوادش رو گوش میده و ب شدت وابستست و خدایی هم خونوادش خیلی هواشو دارن در کل زندگیش با خونوادش شریکیه اما خونه جدا داره بالای سر خونوادش زندگی میکنه ،این آقا اهل رفت و امد با خونه پدری زنش نیست چونکه خانومش زن بابا داره و مادر نداره و کلا از زن بابای زنش خوشش نمیاد و میگ خونواده زنم سردن و مثل خونوادع خودم گرم و با محبت نیستن ..برای همین همیشه میگ ک جز خونوادم و زنم کسیو ندارم .این آقا اهل ارتباط با رفیقای متاهلش نیست و بیشتر مسافرت و تفریح های روز جمعه با خونواده خودش همه جا میره ،بناب دلایل نمیزارع زنش. بجز با خونواده مرد و خونواده خود زن هیچ گونه ارتباطی با کسی دیگ ای داشته باشه (اقوام زن) رو نمیزارع ک‌با زنش ارتباط داشته باشن ...

ویژگی های مثبتش :

بسیار آدم کاری و با عرضه ای هستش ،آینده میسازه برای زنش ،دستو دل بازع خیلی زیاد همه چیز میخره برا زنش ،اخلاق خوب و ارومی داره ،پاک و بدون هیچ گونه خطایی هست از نظر خیانت اینا و متعهد ب خانومش هست همیشه ، هفته ای دو بار زنش رو میبره بیرون  ،میزاره زنش بره باشگاه و رانندگی یاد بگیره و میزاره زنش با دوستاش گاهی ارتباط داشته باشه بیرون رفتن اینا...

خیلی ب سلامتی زنش حساسه و واقعا ب فکرشه ،پول خوب خرج میکنه ،میزارع زنش درس بخونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بودم به شخصه آره

چون مشکلی با خانواده طرف ندارم، این حتز میتونه یه ویژگی مثبت باشه که هوای همه رو دارن

ولی اینکه وابسته باشه چالش بزرگیه، و رفیق باز بودنش

در چه حد وابسته هست؟

مثلا در حدی هست که اگه خانوادش مقصر بودن باز هم 

پشت اونا باشه؟

اکه آره فک نکنم بخوام باهاش ازدواج کنم چون حس امنیت رو بهم نمیده

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

از نظر خانومه چی بد بوده که الان سر دوراهی قرار گرفتن ؟  همه این شرایطی ک گفته شده ممکنه برای یکی مناسب و بلعکس برای یکی غیر قابل تحمل باشه . بستگی ب خود خانومه داره بیشتر

والا ویژگی منفی نداشت این آقا...اگر وابستگیش به خانوادش برای زندگی زناشوویتوت مشکلی ایجاد نمیکنه به نظرم اشکالی نداره.و اگر اهل رفت و امد با خانواده زنش نیست شاید واقعا با اونها راحت نیست.حالا شما اگر بتونی با زبون شاید بتونی هم از وابستگیش به خانوادش کم کنی هم ارتباطش رو با خانواده خودت بیشتر

من بودم به شخصه آرهچون مشکلی با خانواده طرف ندارم، این حتز میتونه یه ویژگی مثبت باشه که هوای همه رو ...

اصلا رفیق باز نیست 

با خونوادشم خیلی نزدیک و کلا وابستگی دارن اما خدایی اگ مقصر باشن بهشون حق نمیده و‌خونوادشم بخاطر پسرشون خیلی احترام عروس رو دارن

اصلا رفیق باز نیست با خونوادشم خیلی نزدیک و کلا وابستگی دارن اما خدایی اگ مقصر باشن بهشون حق نمیده و ...

پس عالیه واقعا

مورد فوق‌العاده ایه

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
از نظر خانومه چی بد بوده که الان سر دوراهی قرار گرفتن ؟ همه این شرایطی ک گفته شده ممکنه برای یکی من ...

اینکه خونه جدا ندارع و با خونواده شوهرش خیلی خیلی دگ قاطین

والا ویژگی منفی نداشت این آقا...اگر وابستگیش به خانوادش برای زندگی زناشوویتوت مشکلی ایجاد نمیکنه به ...

از خونواده زنش خوشش نمیاد بخصوص از زن بابای زنش ،و کلا میگ خونواده زنم سردن و خونگرم نیستن در نتیجه چسبیده ب خونوادش و میگ جز خونوادم کسیو ندارم