2777
2789
عنوان

شما هنوزم دراجتماع وبیرون

78 بازدید | 10 پست

هنوزم دراجتماع وبیرون پیشنهاد ودرخواست آشنایی دوستی دارین چ رسمی چ ساده ممکنه بگین لطفاب چ صورته ظاهرتون سمت ماک ازین خبرانیس اگردوس داشتین اسم محل سکونت،شهرتون هم بگین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی ازنظرظاهری جذابیت ندارن

نه فقط همین دنبال رابطه های عجیبن خیلیاشون یا متاهلن یا سنشون خیلی کمه منم قبلا فکر میکردم خیلی ادم باید خاص و جذاب باشه که درخواست داشته باشه ولی اینطور نیست 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
نه فقط همین دنبال رابطه های عجیبن خیلیاشون یا متاهلن یا سنشون خیلی کمه منم قبلا فکر میکردم خیلی ادم ...

درکل شخصی ک ازنظرمعقول ب دل آدم بشینه وجذاب باشه کم شده معمولاب چ صورت مطرح میکنن؟؟

درکل شخصی ک ازنظرمعقول ب دل آدم بشینه وجذاب باشه کم شده معمولاب چ صورت مطرح میکنن؟؟

من همیشه فکر میکنم جای اشنایی خیلی مهمه به کسایی که توی ماشین یا خیابون یا مغازه دارها بهت پیشنهاد میدن قبول نکن اینا دنبال همه راه میفتن و جالب اینکه خیلیا جواب هم میگیرن 

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
من همیشه فکر میکنم جای اشنایی خیلی مهمه به کسایی که توی ماشین یا خیابون یا مغازه دارها بهت پیشنهاد م ...

ععع ینی ممکن نیس اصلن جدی باشن البته برای من چندان پیش نیومده ت خیابان وماشین بگن شایددرحدچن کلمه اماپیشنهادودرخواست نبوده

ععع ینی ممکن نیس اصلن جدی باشن البته برای من چندان پیش نیومده ت خیابان وماشین بگن شایددرحدچن کلمه ام ...

جدی منظورت چیه؟اونا جدین و پیشنهادشون به درد نمیخوره البته بستگی داره خودت دنبال چی باشی

جدی منظورت چیه؟اونا جدین و پیشنهادشون به درد نمیخوره البته بستگی داره خودت دنبال چی باشی

ینی بطوررسمی درخواست آشنایی برای ازدواج حس میکنم دراجتماع اونطورک باید دیده نمیشم

ینی بطوررسمی درخواست آشنایی برای ازدواج حس میکنم دراجتماع اونطورک باید دیده نمیشم

اون که اصلا.مثلا  یهویی بگن ببخشید با من ازدواج میکنی؟😁محصلی شاغلی دانشجویی؟چندسالته؟

اون که اصلا.مثلا یهویی بگن ببخشید با من ازدواج میکنی؟😁محصلی شاغلی دانشجویی؟چندسالته؟

اون ک هیچی حتی درخواست ساده آشنایی دوستی هم برام نبوده مدتی دانشگاه میرفتم تقریبادوسال اونجاهم کسی ب طور مستقیم بهم ابرازعلاقه نکرد