2777
2789
عنوان

اخه من چرا اینقدر زشتم

336 بازدید | 29 پست

بچه ها بخدا خیلی دلم گرفته

من چرا اینقدر زشتم واقعا

بخدا اصلا اهل چ..س ناله الکی نیستم 

ولی واقعا زشتم 

صورتم هزارو یک عیب داره

اخه چرا عین دخترای دیگه خوشگل نیستم

۲۰ سالمه حتی ی نفرم خوشش از من نمیاد 

حتی یدونه خاستگارم ندارم اینقدر ک زشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط عکس

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

کیه که صورتش بی نقص باشه؟

اعتماد به نفست پایینه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

من يه همكار داشتم بسيار زشت بود و بسيييار لاغر و يه ازدواج عالي كرد حضرت زهرا براي دختراي زشت نماز خونده البته مطمئنم شما زشت نيستي تلقين ميكني عزيزم  

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

اینجوری نگو خدا قهرش میگیره 🥲 اعتماد به نفس داشته باش تا وقتی خودت بگی زشتم بقیه هم تورو زشت میبینن پس هرروز تکرار کن خوشگلم خوشگلم انرژی مثبت جمع کن برای خودت 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

میدونم حس بدیه اما مطمئن باش خدا به هر کی یه ویژگی داده مثلا به یکی زیبایی داده به یکی هوش بالا داده به یکی استعداد ورزشی داده به یکی استعداد نقاشی داده ببین کدومش رو داری اونو تو خودت ارتقا بده خیلیا رو میبینی خوشگلن ولی شانس خوبی تو همون ازدواج ندارن ولی یکی رو میبینی معمولیه و یه ازدواج موفق داشته

کیه که صورتش بی نقص باشه؟اعتماد به نفست پایینه

والا هرکی دوروبر منه بخدا همه دخترای اطرافم همه خوشگلو همه چی تموم

اعتماد ب نفسم پایین نیست

ادمه دیگه میفهمه خب

خیلی حس بدیه ک زشت باشی