2777
2789
عنوان

کیا دستشوییشون تو حیاطه

| مشاهده متن کامل بحث + 25549 بازدید | 390 پست

ما یه زمانی خونه ویلایی بودیم

یه کاپشن گذاشته بودیم دم در مخصوص دسشویی

هر کس میرفت می پوشید می اورد سر جاش

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستشویی خونه ما هم رو بالکنه

یعنی یخ می‌کنم میرم میام

حالا کاش فقط سرما بود، وقت‌هایی که بارون میزنه بدتره🤦‍♀️

بعد روشویی هم همونجاست یعنی موقع شستن صورت و مسواک زدن قشنگ می‌لرزم😬😆

عرق کنی بری یخ بزنی خوبه!؟

چقدر‌شما سطحی‌نگری

عرق کنی یخ بزنی؟؟؟

دستشویی‌در‌منزل باعث پخش شدن‌گازهای سمی‌در محیط خونه میشه

ریزش مو..کبدچرب..عدم‌تمرکز‌در‌یاد گیری..ناباروری..ضعیف شدن چشم ازجمله مشکلاتی هست‌که بخاطر‌وجود دستشویی‌در‌منزل پیش‌میاد

آقا هستم(هیچ چیز بالاتر‌ از حُسن رفتار و حُسن کلام نیست)

چقدر‌شما سطحی‌نگریعرق کنی یخ بزنی؟؟؟دستشویی‌در‌منزل باعث پخش شدن‌گازهای سمی‌در محیط خونه میشهریزش مو ...

دقیقا درست میگید‌

چقدر من بدم میاد از این موضوع

بنظرم‌ اصلا از نظر بهداشتی هم ‌خوب نیست

بله پروفایل خودمم  🌱 
منم یعنی از مهد کودک تا 12 نرفتم الان این ترم لیسانسمو میگیرم تو این 7 ترمم یه بار دسشویی دانشگاه نر ...

من وسواس ندارم اما مثل شماهستم

از اهواز تا تهران تو راه بودیم شوهرم ده بار رفت من یکبار هم نرفتم اصلا چندشم‌میشه

من آب‌ و‌نوشیدنی نمیخورم ک لازم نشه

بله پروفایل خودمم  🌱 

اغراق میکنی فکرکردم اردبیل زندگی میکنیم اهواز الان مثل شهریور تهرانه عالیه هواش سرد نیست

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
عزییزم😂😅اره دیگه اهواز کلا یه ماه سرد میشهتازه این سرمای وحشناکش هم چند سال یه بار اتفاق میوفته در ...

ورودی ۸۷  یادش بخیر 

خیلی اذیت شدم به خاطر گرمای خرداد و تیرماه و روزی 

دو بار میرفتم حموم  و هم بوی فاضلاب کارون اذیتم میکرد 

تو رفت و آمد به دانشکده ادبیات میدون ساعت

هم بچه اول و تک دختر و خیلی لوس بودم غربت اذیتم میکرد

و اکثرا اخر شبها گریه میکردم😅🥺

ولی عاشق مرام مردمش بودم و هستم  😍😍