2777
2789
عنوان

کیا دستشوییشون تو حیاطه

| مشاهده متن کامل بحث + 26071 بازدید | 392 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گرمای اهواز شنیده بودم سرماشو نهمن که تبریزم چی بگم

تبریز تا حالا نرفتم خیلی دوست دارم برم اما مامان بابام زیاد رفتن میگن اونجا از بس یخههههههههه همش غذای پر چربی میخورن که عرق کنن گرمشون بشه مامانم میگه اول شهریور رفته بودم از زیرلحاف نمیتونستم دربیام

عزیزم. 🥲 خدارحمت کنه مادرتونو منم خعیلی دلم برای قدیم تنگ شده کاش میشد زمانو به عقب برگردوند

ممنونم خدا رفتگانتونو بیامرزه 

از وقتی زن بابا اومد دیگه قید اون خونه رو زدم 

خونه ای ک توش دنیا اومدم و بزرگ شدم 

دل تنگ خونه ی بابامم ولی .....

با اینکه نیم ساعت راهه ولی انگاری پام قفل میشه نمیتونم برم 

کاش مادرا زودتر از پدرا نمیرن 

عزیزم موفق باشی من اصالتا همدانیم بهادربیگ روستاشولی تهران زندگی میکنم از بچگیهمونجا میام یخ میزنممم ...

به به باغ انگورای بهادربیگ..مااشنا ودوست اونجایی زیاداریم...از حسینیا وبشیریا 

من همدان یبار اومدم اونم رفتم باباطاهر فک کنم نمیدونم چی بود همون که جلوش یه پارکه چون مریض بودم هیچ ...

خوش اومدی بهاربازم تشریف بیارید...باباطاهرو بوعلی دوتاش میدانه که دورش فضای سبز و جای نشستنه

شهریور حالا گرمههههاین موقع بیاین فک نکنم بتونین دووم بیارین😂

اره مامانم خیلی سال پیش زیاد میرفت تا بچه چهارم همچی خوب بود منه بدبخت بدنیا اومدم خوردن به پیسی بدبختیا خورد. به پست من 🤣🤣

پسرت گناه داره براش لگن یا قصزثری بزرگ بزار تو حموم بشورش

منم مجبور شدم..توالت فرنگی آموزشی هستم برای بچه ها..از اون گذاشتم حموم...مواقعی که خیلی سرده یا کسی دستشویی هست و بوم نمیتونه نگه داره میبرم اونجا