2777
2789
عنوان

جمع خانواده شوهرم به شدت سمی هست

742 بازدید | 70 پست

بچه ها جمع خانواده شوهرم به شدت سمی هست شوهرم و مادرشوهرم وچه مرداشون چه زناشون و حتی جاری کلا خانواده شوهرم اینجوری هستن غیر از من که  تو جمعشون هستم هیچ کدوم از کارهاشون رو خوشم نمیاد واقعا اذیت میشم کنارشون به شوهرم میگم برو تو هم خوشت میاد کنار اونا هستی و من بیام چیکار بدش میاد و قهر و داد و بیداد راه میندازه مثلا تو جمعشون یا دارن درباره دعا و جادو حرف میزنن که اعتقاد دارن یا درباره دیگران یا غیبت یا هر چیز منفی و من حالم واقعا بدمیشه کنارشون درست بشو هم نیستن کلا و من به فکر جدایی هستم چون فردا نمی‌خوام یه بچه تو خانواده اینا بیاد بنظرتون چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در حال حاضر تا جایی که میتونی باید رفت و آمد ارتباط رو کم تر کنی.با همسرت صحبت کردی که مشکل داری؟اون ...

میگه همه همینن و خوششون میاد از این بحثها تو این مدلی هستی نمیجوشی و متهمم می‌کنه ادمو اصلا نمیشه رفت و آمد رو کم کرد هر جا می‌ره منم ور دلش باید ببره وگرنه نیام روزگار آدم رو سیاه میکنه

ای شوهر من کلا یه خاله و دختر خاله داره و یهدونه دایی و دخترا و عروساش .یعنی اینا از وقتی میان میشینن شروع میکنن غیبت و اطلاعات رد و بدل کردن تا برن . آخ آخ مخصوصا دختر خالهه ک نامزده با خانواده شوهرش مشکل داره . بی چاک و دهن فقط فحش و حرفای زشت میزنه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بنظرم دلیل خوبی نیست برا طلاق بازم خوددانی

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

میگه همه همینن و خوششون میاد از این بحثها تو این مدلی هستی نمیجوشی و متهمم می‌کنه ادمو اصلا نمیشه رف ...

منم جمعشون همین بود ولی شوهرم چون تو این خانواده بزرگ شده بود کم کم خودشو نشون داد که بدتر از خانوادشه 

وای چقدر بده حال آدم بد میشه یه حرف خوب نمیزنن

بعد من اصلا خوب کسایی ک درباره ش غیبت میکنن نمیشناسم .از غیبتم خوشم نمیاد 

خو بخاطر همین اصلا تو بحثاشون شرکت نمیکنم بعد فکر میکنن مغرورم و خودمو میگیرن 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
کلا خانواده شوهر از تو دیگ سم در اومدن

خوب بود