دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مامان من از ترس اینکه یبوست نشه موقع دستشویی و م د ف و ع آنقدر درد داره و میگه میسوزه مقعدش که وقتی میاد از دستشویی بیرون گشاد گشاد راه میره و وزن از دست داده و بی قوت شده تازه غذا و برنج و مواد نشاسته دار نمیتونه بخوره قندش میره بالا فشارش هم پایین اومده هر شب قبل خواب از نگرانیش خودم قلبم تیر میکشه قلبشم از استرس و عصبی شدن درد میکنه تازه فشار چشم هم هس
بچه ها خوشحالم که میبینم خییییلیاتون عشق به ماماناتون تو دلهای مهربونتون هست... تا میدونید از جون براشون مایه بذارید که دوراز جون یه روز مثل من حسرت یک لحظه کنار مادر بودن و استشمام بوی تنش به دلتون نمونه... تا می تونید بوسش کنید.. که بعدها طعم این بوسه ها رو می فهمید که چقدر شییییرین بودند و قدر ندونستید .. خدا براتون حفظشون کنه و تا ۱۰۰ سال براتون بخندن انشاالله
اسی جان بزن تو نت.. سویق جو خیییلی استخوان گردن و کمر رو پر میکنه... ۴۰ روز ناشتا یک ق غ.. من خودم تجربه اش رو دارم.. خیلی بهتر شدم... ولی حواست باشه یبوست نگیره