دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بدنیا اومدن پسر اول خواهرم من اول راهنمایی بودم اولین ذوق زندگیم بود ....الانم تمام لحظه به لحظه اش یادم افتاد ....بعدم ازدواجم بعد سه ماه از بارداریم رفتم تست دادم گفتن حامله ای همه خندیدن برام که چه صبری داری الان اومدی اآزمایش ...صدای قلب پسرم تو سونو...بیمارستان دنیا اومدنش صورتشو اوردن گذاشتن رو صورتم برلی اولین بار حس کردم منم بچه دارم وووو
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خدا حفظش کنه برا منم دعا کن ۴ سالو ۱ ماهه منتظرم همش با فکر اینکه بی بی مثبت بشه و واسه سونو آزمایش ...
ان شاءالله عزیزم به زودیه زود مامان بشی 🥰 خودمم دوست دارم یه بچه دیگه داشته باشم،شوهرم خیلی بچه دوست داره طفلکی بعضی وقتا گریه میکنه 🥺میگه دخترم تنهاست،شما هم برای من دعا کن عزیزم 🥺
دعا کن برام همش فکر میکنم به تک تک لحظاتش حتی دراز میکشم فکر میکنم که اتاق عملم و منتظرم بچم پیشم باشه و قربون صدقش میرم 😔 ای خدا اووووف ۴ سالو ۱ ماهه منتظرم هر ماه و هر روزشم قرص دوندگی و مطب نشستن گذشت
آره خیلی سخت بود ولی خدا رو هزاران بار شکر به قشنگترین نحو ممکن جبران کرد الهی همه چشم انتظارها به زودی به ارزوشون برسن و هیچ کس چک انتظار نمونه الهی دوستامم که هنوز نتیجه نگرفتن به زودی خدا دامنشونو سبز کنه