2777
2789
عنوان

خود ار همسر بعد ازدواج

198 بازدید | 20 پست

خانوما ۲ساله ازدواج کردیم عقدیم شوهرم میل جنسیش بالاس و کارش فشار روانی بالایی داره

همسرم موقت کارش شهر دیگس و تا ۶ ماه دیگه ما فقط اخر هفته ها ووتابستون تعطیلات میتونیم همو ببینیم و نرمال رابطه داریم ۳بار‌ حداقل همون موقع ولی وقتی برمیگرده سر کارش از شدت فشار و تنهایی متاسفانه دست ب دیدن اون فیلما و خود . ک در روحیه و روانش خیلی تاثیر بدی میذاره

اینم بگم شوهدم قبل ازدواج گذاشته بودش کنار تا یکسال بعد ازدواج ولی وقتی چندین مدت دعوای خیلی شدیدی میکنیم و تا طلاق میکشه دوباره شروع میشه

الان میگه خیلی پشیمونم خودم نمیخوام دست خودم نیست و ارضا نمیکنم خودمو و اصلا لذتونمیبرم و همش حس گناهه چون وسطش پشیمون میشم ول میکنم ولی نمیتونم انگار شیطون داره وسوسم میکنه و بزور منو میکشونه چیکار کنیم خانوما تموم بشه

خودش میگه بریم سر زندگی پیش هم باشیم خوب میشه ولی خیلیا میگن زنشون پیششونم بوده بس نکردن 

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

سردی مثل ترشی شربت ابلیمو زیاد بخوره 

خودارضایی باعث سردرد و هزارتا مرض میشه 

عزیزم اینم بخون 

یه بار یکی تو ماهواره میگفت تو ایران مرد هروقت هر خواسته جنسی داشته باشه زن باید تمکین کنه ممکنه کسی اطلاع نداشته باشه و با شنیدن این حرف فکر کنه اسلام ضد زنه درمورد هر وقت باید گفت در دورهٔ عادت ماهانه اگه مرد با زن رابطه داشته باشه باید ۱۸ نخود طلا کفاره بده بقیهٔ موارد مثل توجه به نیاز زن در اولویت هم در احادیث اومده ببخشید که تو قران نیومد! هر رفتاری یعنی چی؟ فعلا هر رفتار کثیفی که میبینیم از فیلم های خونه خراب کن غربی میاد مثل رابطهٔ مقعدی که در اسلام تمکین نداره و در قانون اسلامی کشور ما رابطهٔ جنسی غیر متعارف شناخته شده و حق طلاق رو به زن میده ؛ چون این رابطه عوارض زیادی از درد دائمی مقعد تا سرطان روده داره و زنان اغلب بخاطر بی اطلاعی از آناتومی بدنشون ؛ به اصرار شوهر و یا در دورهٔ دوستی بخاطر حفظ بکارت به این رابطه تن میدن. میدونید چراوقتی کسی یبوست مکرر داره و خون در مدفوعش میبینه خیلی خطرناکه؟ چون این یعنی رگ های اون ناحیه باز شده و اگه میکروب های مدفوع وارد خون بشن میتونه باعث عفونت در تمام بدن بشه حالا با رابطهٔ مقعدی ما در معرض همین مساله هستیم چون ساختار مقعد برای امیزش ساخته نشده جنس کولون ها نازک تر از واژن هست حالت ارتجاعی نداره و دیلاته میشه و هیچ ترشحاتی برای تسهیل امیزش هم نداره در نتیجه مویرگ ها پاره میشن و خون و مدفوع در تماس با هم قرار میگیرن ؛ رابطهٔ مقعدی اسفنکتر خارجی رو که ارادی هست دچار مشکل میکنه بی اختیاری مدفوع به همین دلیل اتفاق میفته
ازدواج اجباری هم کلا از نظر اسلام حرام و در حکم زناست! اما کسایی که دوست دارن این فیلما رو نگاه کنن به خودشون مربوطه اما میان میگن همه میبینن و عادی سازی میکنن که مصداق آیهٔ یحبون ان تشیع الفاحشه بین المومنین هستند؛ اولا از چهارتا پیام تو مجازی نمیتونید نتیجه بگیرید همه میبینند؛ مگه شما با همهٔ اطرافیانتون راجع به این چیزا حرف بزنید که با اطمینان بگید؛ پس در اینصورت شما و اطرافیانتون معلوم الحال هستید! دوما زنانی که میگن همهٔ مردا میبینن فقط میخوان این احساس عذاب آور رو که برای شوهرشون -کافی- نیستن تسلی بدن! و بازم برای ترویج میان میگن سالهاست که با شوهرم میبینم و خیلی هم خوبه هیچی نشده! کسی که از رفتارهایی مثل بستن دست و‌ پای زن ؛ رابطه چند مرد با یک زن ؛ فحش دادن هنگام رابطه لذت میبره یا یک مازوخیسته یا سرش به سنگ خورده
سایر عوارض فیلم های غربی
اعتیاد جنون و سیری ناپذیری جنسی
تنوع طلبی از خیانت تا رابطهٔ چندتایی
فانتزی های خشونت آمیز مثل شکنجه و اسلیو و تجاوز
زنای با محارم و هزار و یک انحراف جنسی رو همین فیلم ها زیاد کردن
هرچیزی که میبینیم خوراک بصریه هرزه حاضره بخاطر پول هر رفتار جنسی رو انجام بده در اثر دیدن این فیلم ها در مردها فانتزی ایجاد میشه -هرچه دیده بیند دل کند یاد- بعد همون رفتار رو از زنشون انتظار دارن
اون هرزه هست که تعهد اخلاقی نداره و با تعداد زیادی میخوابه اینطور نیست که شب ببینی و صبح فراموش کنی ذهن ما الگوبرداری میکنه کسی که این فیلم ها رو میبینه هم بعدا از رابطهٔ عادی زده میشه و فکر میکنه خیانت هیجانی داره که رابطهٔ عادی نداره

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن خیلی خوبه⭐️در طول روز چند بار بگو خدایا کمکم کن⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم ؛ قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون ؛ روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ؛ قرص ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن ؛ قطره زعفران و قطره اسطوخودوس زردبند برای اعصاب ؛ قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱 بجز روغن همشون رو داروخونه های مجازی داره اemtehanejabr.blogfa.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مدله اعتیاده 

همون دوپامینی که باعث اعتیاد تو مواد میشع 

تو پ و ر ن هم ترشح میشه به میزان کمتر

فقط خودش میتونه کنترل کنه 

رابطتتون رو زیاد کنین 

و اینکه وقتی دلش میخواد فیلم ببینه بره بیرون یکاری سرگرم کنه 

خسته بره تخت خواب اصن 

اینطور ادما میل به رابطه واقعی رو به مرور توشون خیلی کم میشهکنترل کنین

اول از همه خدا لعنت کنه فضای فرهنگی داغون جامعه رو که روی همه مردا داره تاثیر منفی می‌ذاره ...دوما عزیزم حتما پیش یک مشاور خوب برین البته پیش کسی که خدا پیغمبرم سرش بشه نه از این خدانشناسا که همه چیو دارن خوب جلوه میدن و میگن عادیه

و بعد هم اگه اوکی بود برین سرخونه زندگیت و باید از محیط وفضا ها و کلا محرک ها فاصله بگیره ..معنویت هم تو زندگیتون انشاالله زیاد کنین زیارت برین اونجا توبه و عهد ببندن ...انشاالله همین که پشیمونه خدای مهربون کمک می‌کنه 

شوهرت حتما باید بره دکتر همین که احساس پشیمونی وعذاب وجدان داره از همه بدتره

نباید داشته باشه این حسو😐

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

به قول آیسان اسلامی(کاری به باقی حرفاش ندارم خواستم نقل قول رو از یه مرد رک بگم خودم شرم داشتم بگم ) خجالت نمیکشه اونجاشو میگیره دستش ور میره میگه هاهاهاهاهاهاها ینی از دیدن خودش تو اون حالت رقت انگیز بدش نمیاد خیلی خود تحقیریه وقتی زن داری یا موقعیت ازدواج داری ولی بازم انجام میدی یجور مریضیه بخدا 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
اول از همه خدا لعنت کنه فضای فرهنگی داغون جامعه رو که روی همه مردا داره تاثیر منفی می‌ذاره ...دوما ع ...

شوهرم خیلی پسر مذهبی و سر بزیر و پاکیه و خیلی عذاب میکشه ولی دست خودش نیست😭😭😭میگه دیگه ادم خوبی نیستم دیگه نور ایمان ندارم😭😭😭