2777
2789
عنوان

بیایید از مکانهای ترسناک شهرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 101 پست
لوکیشن خونمون😬قشنگ ی کوچه تا قبرستون قدیم و سردخونه فاصله داریم اوایل ک اومده بودیم هرلحظه اماده با ...

ویییییی چطور میمونی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
اسم شهر نمیبرمولی شهر ما نزدیکاش ی مکانی داره ک ادمای کوتوله اونجا زندگی میکننحتی خیلیام تواینستا را ...

همونایی که تو غار زندگی میکنن ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همزاد نباشه؟

نمیدونم. 

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

اره بابا یه شهر هست به اسم اذر شهر ما رفتیم یک سب مهمون خالم بالا سر نوه اش قران گذاشتدیگه نمیگم اون ...

خب چرا اون طفل معصوم رو نبردن جن گیریش کنن ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
عجب ... بیییییسم ایللللاهه الررررررررحمن الرحییییییییم

😂😂😂😂😂😂😂

خب چرا اون طفل معصوم رو نبردن جن گیریش کنن ؟

اون طفل معصوم الان هلند زندگی میکنه

اونجا مهمون بود 

اونجا خووووونه خییلی قدیمی برای پدر شوهر فوت شده خالم بود

طبقه بالا که اصلی بود خااالی خااالی بود

یه اتاق ده متری هم پایین بود ما فقط برا یک شب رفتیم 

اون طفل معصوم الان هلند زندگی میکنهاونجا مهمون بود اونجا خووووونه خییلی قدیمی برای پدر شوهر فوت شده ...

هــــــــــــــو یه جوری گفتی فکر کردم قضیه مال همین روزاست