2777
2789
عنوان

بیایید از مکانهای ترسناک شهرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 101 پست
چطور یا خدا

نمیدونم بخدا یعنی کل زندگیمون شده بسم الله الرحمن الرحیم گفتن. 

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

همین الان خونم دراتاق دخترم باز بود دیدم دخترم تو تاریکی وایستاده به خودم نیاوردم آمدم دیدم کنار باب ...

مرررررض من تنهام تو خونه 

اصلا من تو این تاپیک چه غلطی میکنم 😭😭😳😳

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره شنیدم واقعیه یا آخه گفتم صدای ملخ هاست

صدای ملخ هاست 

اونجا تجمع ملخهاست

مثل جنگل دلند تو شمال

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

دریاچه ارواح

چجوره

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

یکی از پارکای شهر من خیلی قدیم قبرستون بوده الان هم شده پارک ملت هم شده پارک بانوان. میری توی این دو تا پارک راه به راه قبر هست. حس خوبی به من نمی‌ده اصلا خصوصا اگه پاییز بری دم غروب پارکم خلوت باشه. یه خاطره ترسناک هم دارم تو همین مکان

صدای ملخ هاست اونجا تجمع ملخهاستمثل جنگل دلند تو شمال

آره پس خود روح نیست توش ... فکر کنم تو ایران زیاد نیست تو کلیسا ها اینا زیاد هست تو خارج

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
اینجا یه بیمارستان متروکه داره خیلی دوست دارم بریم بازدید

من شهرخودمون ک بودم عاشق داستان ترسناک بودم ولی اینجا غلط بکنم 

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

مشهدجنگل جیغ

الکیه فقط جو میدن

باور نکن

سعیدم🤩شاغل و مجرد😁🥳🤣بیخیال گذشته،آیندتو بساز😇   نگفتم پاکش کن فقط خواستم بگم لازم نیس اینقدر مسخره بازی در بیاری!دیگه منو احمق فرض نکن.هر خری که هست مثل آدم شمارتو بهش بده تا مستقیم بهت پیام بده.

مرررررض من تنهام تو خونه اصلا من تو این تاپیک چه غلطی میکنم 😭😭😳😳

از رو ریپلایت یه لحظه خوندم نتونستم کامل بخونم ترسناک تعریف کرد

نمیدونم بخدا یعنی کل زندگیمون شده بسم الله الرحمن الرحیم گفتن.

خب یه جن گیر یا روحانی بیارید خلاصش کنید 

همین الان خونم دراتاق دخترم باز بود دیدم دخترم تو تاریکی وایستاده به خودم نیاوردم آمدم دیدم کنار باب ...

شوخی؟