2777
2789
عنوان

بیایید از مکانهای ترسناک شهرتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 101 پست
اوووو میگم اون خونه که نیمه کاره س قضیه اش چیه

کدوم خ

خونه؟

خونه هایی که بالای ۱۰۰ سال ان همه دارن

یه حموم معروف بود توی طالقانی همه اونجا دیده بودن

خونه پدر بزرگم سردابه داشته یکی از زناش دیده بود اون جا

شوهرم میگه خونه پدر بزرگش هم سردابه داشته پدر بزرگش میگفت دیده با چشاش

مو اگه داشته باشن موهاشون نارنجیه

سمت کرج هم شنیدم جن زیاد هس

یکی از شهرستانهای لرستان قبرستون روستای مامانم اینا من هزار بار رفتم غروب اونجا بودم بعد قبرستونه دو ...

من یکی از شهرستان های اطراف مشهد رفتم

یه قبرستون قدیمی 

بعضی قبراش واسه ۴۰۰ یا۵۰۰ سال پیش بودن

تا حدی که روی سنگ قبرشون نوشته نبود 

با نقاشی و حکاکی روی سنگ شغل متوفا رو نشون میدادن

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم خخونه؟خونه هایی که بالای ۱۰۰ سال ان همه دارنیه حموم معروف بود توی طالقانی همه اونجا دیده بودنخو ...

مجتمع نور خیابان رسالت یکی از واحد ها تسخیر شدن حن زدس. مفتی هم کسی نمیشنسه اونجا دیگر 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
من یکی از شهرستان های اطراف مشهد رفتمیه قبرستون قدیمی بعضی قبراش واسه ۴۰۰ یا۵۰۰ سال پیش بودنتا حدی ک ...

جالبه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
امروز یه دختره تعریف میکرد میگفت هرشب میره قبرستون ساعت دو ونیم شب. دونفری میرن با دوستش. میرن فاتحه ...

مصداق بارز سری که درد نمی‌کند دستمال میبندد

اونجا م داره؟؟ یاخدا

اره بابا 

یه شهر هست به اسم اذر شهر 

ما رفتیم یک سب مهمون خالم بالا سر نوه اش قران گذاشت

دیگه نمیگم اونشب چی به من و خواهرم گذشت 

فرداش نوه ۴ ساله خالم گفت من برم حیاط با دوستام بازی کنم

دوستی نبود اونجا اصلا بچه نبود توی خونه!

من و خواهرم فهمیدیم جریان قران بالا سر بچه چی بود و اون صداها توی راه پله نصف شب چی بود😭

یادم میاد سکته میکنم

مجتمع نور خیابان رسالت یکی از واحد ها تسخیر شدن حن زدس. مفتی هم کسی نمیشنسه اونجا دیگر

اها اونو میگی 

منم شنیدم 

اخه یه پسره بود میگفت من میرم شبم بمونم اونجا ثابت کنم شایعس!

اخر نفهمیدم رفت یا نه! 

اره بابا یه شهر هست به اسم اذر شهر ما رفتیم یک سب مهمون خالم بالا سر نوه اش قران گذاشتدیگه نمیگم اون ...

یا خدا آذرشهر 

کدوم شهری؟

بندر

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

مثل صدای چیه؟

چی

چی

پروفایلتو عوض کن خدایی

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥