2777
2789
عنوان

بیایید داستان زندگیموبراتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 28732 بازدید | 283 پست
جیران خانم منم مثل خودت داغونم .

😢😢😢

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
به جای اینکه دستم و بگیره یه عمرپاموگرفت و زمین خوردم

سلام ببخشید من قصد جسارت ندارم اما میشه بگید کجا زندگی میکنید شاید بتونم براتون کاری کنم .حداقل وسایل اولیه زندگیو براتون جور کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ببخشید من قصد جسارت ندارم اما میشه بگید کجا زندگی میکنید شاید بتونم براتون کاری کنم .حداقل وسای ...

تهرانم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

سلام دوست عزیز.خیلی ناراحتت شدم.اگه صلاح می دونی بهم پیام بده.قصدم کمک به شماست

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!

خیلی خیلی برات متاسفم کاش میتونستم یه کمکی بهت بکنم ولی درست تو اشتباه کردی ولی پدر مادرت هم دیگه نباید بزارن تو اینقد سختی بکشی برو خونشون التماسش ن کن کمکت کنن طلاق بگیری بچه هات هم دیگه بزرگن میتونن بیان پیش خودت اونوقت خونه پدرت برو کار کن میدونم سختته کار کنی ولی چاره ای نیست پسرت هم بزار پیش یه مکانیک تا آموزش ببینه چندسال دیگه برا خوذش یه کاری داشته باشه

خیلی خیلی برات متاسفم کاش میتونستم یه کمکی بهت بکنم ولی درست تو اشتباه کردی ولی پدر مادرت هم دیگه نب ...

عزیزم پدرومادرم پیرومریضن هشتشون گرونهشونه

پسرم میرا مکانیکی موتوریادمیگیره فعلا بهش چیزی نمیدن

بجز انعام 

سلام دوست عزیزم.از صمیم قلب ارزو میکنم مشکلاتت حل بشه وزندگی ات پر از ارامش بشه.دوستم فقط یه چیز میتونه مشکل تو رو حل کنه.خودتو با همه وجود به نیروی برتر یا همون خدا بسپاری هرساعتی از روز فرصت کردی بگو خدایا من خودمو به تو میسپارم هر راهی دوست داری پیش پام قرار بده.اگر با ایمان کامل بگی قسم میخورم مشکلاتت حل میشه.کتاب نقطه صفر نوشته جو وایتلی را از کانالهای کتاب  تلگرام دانلود کن بخون یا توی یوتیوب سرچ بزن صوتی اش میاد گوش کن.خیلی بهت کمک میکنه.موفق باشی دوستم🌺🙏

سلام دوست عزیزم.از صمیم قلب ارزو میکنم مشکلاتت حل بشه وزندگی ات پر از ارامش بشه.دوستم فقط یه چیز میت ...

ممنونم عزیزم التماس دعا

ندارم تلگرام ویوتوب

ممنونم عزیزم التماس دعاندارم تلگرام ویوتوب

حتما عزیزم برات دعا میکنم اسم کتاب را یاد داشت کن هر موقع دسترسی به تلگرام پیدا کردی سرچ بزن یا شاید اصلا تو گوگل هم باشه خلاصه اش بخون.موفق باشی

حتما عزیزم برات دعا میکنم اسم کتاب را یاد داشت کن هر موقع دسترسی به تلگرام پیدا کردی سرچ بزن یا شاید ...

چشم عزیزم ممنونم🙏🌹

خدانگذره ازشون،دلم گرفت امیدوارم باعاقبت بخیرے بچہ ها وخوشبختیشون خدابرات جبران ڪنہ،آرامش درزندگے روبرات آرزومندم💚

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
خیلی 😔بچه هامو خیلی اذیت کردن خداازشون نگذره

عزیزم خیلی ناراحت شدم قشنگم چقدر سختی کشیدی 💔💔خدا کمکت کنه ان شاءالله💔 ان شاءالله خدا ی نگاه بکنه بهت و زندگیت درست بشه💔😭

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍