2777
2789
عنوان

بیایید داستان زندگیموبراتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 4031 بازدید | 186 پست
چه فرقی می کنه کجاستشرایطش خیلی بده دیگه فرقش چیه که بالای شهره یا پایین

کدوم بالاشهر گلم ماتوپایین شهرش هم جانداریم19سال تویه خونه 28 متری زجرکشیدم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
من میرم نمازمو بخونم بعدن خواستی پیام بده یا من پیام میدم ...ممنون آبجی جونم

التماس دعاگلم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای قلبم💔خدا به بزرگی خودش هر ۳ تاشون رو سیاه کنه خیر نبینن از این زندگی آمینننن از ته دلم دعا میکن ...

😔😔😔

ببین مسجد برو هفته دوبار برو مسجد ک دیگه میزارت بری ب قپل دوستمون یه حرکتی کن نشین گریه و افسوس بخور عمرت تلف بشه. با این خانما تو مسجد ک اونجا فعالن  دوس بشو . بعضی خانما تو مسجد کمکت میکنن. بسته حمایتی خوراکی لباس. پتو. فرش اینا زیاد دارن شماره حسابتم میگیرن گهگاهی خرده ریزه پول میریزن واست لاقل برا خودت دخترت یچیزی میگیرین . اونجا هم دوست شو باشون سیاست داشته باش یکم زرنگ باش استکانی گرد گیری کار سبکی براشون انجام بده برا روحیه ات هم خوبه . مراکز دارلقرآن هم خوبه بری پر از خیر و زنای دست بخیر ک وضعشون خوبه برای ثواب خیلی کمک میکنن. در ضمن این محیطا برا آرامشت خوبه چقد بشینی تو خونه حسرت بخوری

کارمااا آینه رفتاااار ماست❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥
بگو خودکرده روتدبیرنیست ناراحت نمیشم

عزیزم میفهممت...امیدوارم زودتر مصیبت ها و مشکلاتت حل بشه و روی آرامشو ببینی❤

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞