2777
2789
عنوان

بیایید داستان زندگیموبراتون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 8222 بازدید | 232 پست

متاسفانه این دنیا خیلی جای ناعادلی ه

چرا یکی باید اینهمه زجر بکشه و بدبختی تحمل کنه و بچه دار شه و این بدبختی نسل به نسل ادامه پیدا کنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفانه این دنیا خیلی جای ناعادلی هچرا یکی باید اینهمه زجر بکشه و بدبختی تحمل کنه و بچه دار شه و ای ...

😔

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

داستانت چقدرتاحدودی شبیه مادرمه ...فقط فرارنکرده واگرنه کل بدبختیه .....مادرم توخونه ای بزرگ شدکه مادرش پسردوست بوده ازمادرم کارکشیده کارگری کشیده سرمزرعه فرستاده تاپول جممع کنه براش خونهدبرای داییی لندهوربخره .....خلاصه مادرمودادبه یه آدم ساده خیلی خیلی فقیر.....هنوز۴۵ساله مستاجره وحسرت۶۰متری داره ......چون نداره هیچکی باهاش دوست ورفت وآمدنداره توهیچ مراسمی راهش نمیدن اینقدرحسرت وعقده ازش میباره باهاش هم کلام بشی عمق فاجعه روزودمیفهمی.....  

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
😔

گلم ناراحت نشی از حرفم ولی واقعا گاهی فکر میکنم خدا خودش دوست نداره بدبختی تموم شه، وگرنه چرا مثلا یکی مثله شما که شرایطت انقدر تلخ ه باید خواسته و ناخواسته بچه دار شه و این داستان همچنان نسل به نسل ادمه پیدا کنت بعد اینهمه ادم که هم توانایی مالی هم عاطفی همه جوره دارن ولی بچه دار نمیشن!

خدا بچه های گلت رو‌برات نگه داره امیدوارم بچه هات به ادم های خوبی ازدواج کنن و اینهمه سختی که شما کشیدی رو دیگه اونا نکشنن

مطمینم دلخوشی ه دنیات فرزندانت هستن و مطمینم در نهایت سختی و تنگنایی که هستی چیزی براشون کم نمیذاری امیدوارم معجزه ای تو زندگیت رخ بده ❤️❤️

داستانت چقدرتاحدودی شبیه مادرمه ...فقط فرارنکرده واگرنه کل بدبختیه .....مادرم توخونه ای بزرگ شدکه ما ...

شما تو چه شرایطی هستی؟

[QUOTE=364228237]داستانت چقدرتاحدودی شبیه مادرمه ...فقط فرارنکرده واگرنه کل بدبختیه .....مادرم توخونه ای بزرگ شدکه ما ...[/

😢الهی شما هوا شو داشته باش

من خانوادم نداربودن مجبور بودیم کارکنیم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
گلم ناراحت نشی از حرفم ولی واقعا گاهی فکر میکنم خدا خودش دوست نداره بدبختی تموم شه، وگرنه چرا مثلا ی ...

نه عزیزم ناراحت نشدم حقیقته حرف حق گفتی 

انشالله همه ی بچه هاعاقبت بخیربشن بچه های منم