2777
2789

چرااوقتی دراجتماع وبیرون هستم دیگ نگاه خاصی بهم جلب نمیشه ن پیشنهاد دوستی ن چیزدیگ البته کاملاازدواجی هستم گناه من چیه مگ دل ندارم آخه الان سنم مناسب ازدواج هس انگارهرچی بهش فک میکنم دورترمیشم لطفاتشریف بیارین بی تفاوت نگذرین ازین موضوع شایدخیلیانیازداشته باشن 

من چی بگم 🤦چند نفر بهم گفتن بختتو بستن تا ازدواج پیش رفتم بهم خورد بقیه فقط تا خواستگاری بود بود بهم میخورد الان حتی آشنایی هم چند روز بعد بهم میخوره نمی دونن چیکار کنم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

اللن دوره دوره عاشق شدن و بعد کلی فکر کردن و زجر کشیدن تصمیم ب ازدواح گرفتنه این توقع زیادیه ک یهو یکی بیاد بهت بگه میای ازدواج کنیم؟ و تجربه بهم ثابت کرده جدیدا هر کی زارتی میره خواستگاری ی عیبی تو زندگیش یا شخصیتش داره ک توان عاشق شدن و متقاعد کردن کسی رو نداره میدونه اگه با یکی طولانی حرف بزنه پی ب عیبش  میبره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چی بگم 🤦چند نفر بهم گفتن بختتو بستن تا ازدواج پیش رفتم بهم خورد بقیه فقط تا خواستگاری بود بود به ...

عجبب آخه انگار همه معادلات بهم خورده کسی هم درس وحسابی راهنمایی نمیکنه

اللن دوره دوره عاشق شدن و بعد کلی فکر کردن و زجر کشیدن تصمیم ب ازدواح گرفتنه این توقع زیادیه ک یهو ی ...

ن اینکه فوری بگن ازدواج کنیم درکل گفتم چرااوقتی دراجتماع هستم بااینکه کاملاامروزی وزیباهستم آنچنان ک بایدب چشم نمیام واکثرپیشنهادام ب صورت مجازی بوده 

عجبب آخه انگار همه معادلات بهم خورده کسی هم درس وحسابی راهنمایی نمیکنه

بخدا برای من خودشون پیشنهاد ازدواج میدن؛ یهویی بهم میخوره حتی خودم دهنم قفل میشم اون لحظه میگم ن بعد پشیمون میشم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
ن اینکه فوری بگن ازدواج کنیم درکل گفتم چرااوقتی دراجتماع هستم بااینکه کاملاامروزی وزیباهستم آنچنان ک ...

خب الان همینجوریه دیگه 

حضوری خیلی ریسکه 

تا وقتی واسه داشتن رابطه فضای مجازی و افراد ناشناس هستن چرا ادم بره سمت اشنا ک اگه بعد خواست ب هم بزنه چشم تو چشمش باشه و‌حاشیه شه یا اینکه بقیه بفهمن 

خب الان همینجوریه دیگه حضوری خیلی ریسکه تا وقتی واسه داشتن رابطه فضای مجازی و افراد ناشناس هستن چرا ...

ن لزوماسمت آشنابرن منظورم این بودک برای مثال یک فرد غریبه دراجتماع وبیرون ب دلشون بشینه معمولاسمتش نمیرن