2777
2789

بالای سی نرماله 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینم دقیقادکترم گفت زیر سی یکم نگران کننده‌اس ولی بالای سی خداروشکر خوبهدر کل سعی کن پله بالا پ ...

شما چند هفته اید؟ سونوی انومالی هم همین ۳۳ بودید ؟یا فقط ان تی 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

نرماله نگران نباش من تو یه بارداریم ۳۱ بود تو یکی ۲۹هیچ مشکلی هم نداشتم

خداروشکر. ممنونم عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما چند هفته اید؟ سونوی انومالی هم همین ۳۳ بودید ؟یا فقط ان تی

من تو سونوی آنومالی بهم گفت ۲۹ و برام نوشت که سونوی داخلی بشم برای بررسی دقیق

سونوی داخلی کردم ۵روز بعد ۳۳ شدم که دکترم گفت جای نگرانی نیست 

تا انومالی بهتر میشه ؟ چرا ؟

خب معمولا اینطوره 

الان جفت پایینه تا انومالی کم‌کم‌میره بالا و‌طول سرویکس هم‌افزایش پیدا میکنه 

ببین درگیر اینچیزا نباش از بارداریت لذت ببر که بعدا دلت تنگ‌میشه

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏
من تو بارداری دخترم ۲۹ بود سرویکسفقط یکم زیر دلم درد میگرفت اونم وقتی خیلی راه میرفتم۳۹ هفته دنیا او ...

منم الان گاهی زیر دلم و ران پامو و کمرم درد میگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نگرانم کمتر شه آخه ۳۳ لب مرزه سی هست

سر بچه اول سرویکسم ان تی 34 بود هفته 26 شد 21 و استراحت مطلق شدم 

بچه دوم ان تی ۳۳ بودم غربالگری شده بود 39 و همونطوری موند تا زایمان 

استرس عامل اصلی کوتاهی سرویکس سر بچه اولم بود شغل پراسترس مسخره ای داشتم استرس هورمون اکسی توسین ترشح می‌کنه این همون هورمونی هست که اگر ۴۰ هفته شدی دردت نگرفت و دهانه رحمت باز نشد یه آمپول تحت عنوان آمپول فشار بهت میزنن تا زایمان کنی 

بنابراین نگرانی رو بذار کنار و استرس نداشته باش بیخودی بدنت رو پر اکسی توسین نکن سرویکست رو با دستای خودت کوتاه نکن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳