2777
2789
عنوان

ازدست جاری اشغالم فقط حرص میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 46 پست
بعد منو مقصر میدونه فکر میکنه هرکاری میکنن باید من چیزی نگپ

تنها نیستی گلم 

من و خیلی های دیگه این وضعیت رو سال هاست داریم تحمل میکنیم

بخدا موندم اون دنیا چه جوری میخوان جواب پس بدن

من که نمیگذرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نباید باهاشون کات میکردی نباید عقب میکشیدی ، باید توضیح میدادی دستش رو رو میکردی باهاشون خوش رفتار م ...

مادرشوهرم هرچی میگفتم اونو بیشتر قبول داشت واس همین عصبی شدم وکلا قیدشون رو زدم هرچیم اونا دوست داشتن دیگ برم بیام نتونستم والانم رابطمون خیلی خیلی بد شده

یجوری هم وانمود میکنن ک من عذاب وجدان میگیرم 😭

حس گناهکار بودن بهت میدن بعد کم کم که ازشون فاصله گرفتی بخاطر اعصاب و روانت، بهت انگ آدم بده رو میزنن و محکومت میکنن به این که با هیچ کس نمیسازی

فعلا ک من حرص میخورم واون لذت میبره بخدا ازوقتی اومده من دیگ با اون خانواده ابمون تویه جوب نرفت

منم ۱۰ سال زندگیمو جاریم خراب کرد با مادرشوهرم یکی شد همش حرصم میداد . باهام قهر بودن بدیش اینه که من با مادرشوهر تو یک ساختمون هستم.بخاطر همین اعصابخوردی حمله عصبی گرفتم تحت درمان هستم

حس گناهکار بودن بهت میدن بعد کم کم که ازشون فاصله گرفتی بخاطر اعصاب و روانت، بهت انگ آدم بده رو میزن ...

اره بخاطرشون خیلی داغون شدم همشم گریه زاری پیش شوهرم راه میندازه همشم بدمنو میگه

منم ۱۰ سال زندگیمو جاریم خراب کرد با مادرشوهرم یکی شد همش حرصم میداد . باهام قهر بودن بدیش اینه که م ...

کاش بتونی بری از اونجا میفهمم چی میگی خدا ازشون نگذره

اره بخاطرشون خیلی داغون شدم همشم گریه زاری پیش شوهرم راه میندازه همشم بدمنو میگه

یه مدت بهت سخت میگذره ولی باید قوی باشی باید یجوری از پسشون بربیای، قهر نکن رفت و آمدتو داشته باش ولی لطفتو کم کن جوری که قبلا بودی نباش، کم برو ولی برو

قهر کردن باعث میشه تا ابد محکوم باشی 

یه مدت بهت سخت میگذره ولی باید قوی باشی باید یجوری از پسشون بربیای، قهر نکن رفت و آمدتو داشته باش ول ...

نمیتونم خیلی تنهام گزاشتن شرایط سختی برام پیش اومد اما ازطرفشون اصلا حمایت نشدم واس همین دیگه قیدشون رو زدم واگزارن بخدا 

اما دلم تنگ میشه براشون واقعا هنوز دوستشون دارم اما نمیتونمم ببخشمشون چون حرف مفت زیاد میزنن

کاش بتونی بری از اونجا میفهمم چی میگی خدا ازشون نگذره

چند سال پیش رفتیم دوسال جای دیگه خونه اجاره کردیم تازه داشتم طعم زندگی رو میفهمیدم.اجاره ها گرون شد شوهرم مجبورم کرد برگردیم.اون دوسالی که من پیششون نبودم اصلا جاریم باهاش رفت و آمد نکرد و یک سری رفتارای دیگه نشون داد که شناختنش همه هدفش اذیت من بوده الانم باهم دیگه خوب نیستن منم اصلا کاری بهشون ندارم فقط به زندگیم وبچه هام میرسم اگه دعوت کنن میرم خونشون.تک تکشون رو بخدا واگذار کردم 

چند سال پیش رفتیم دوسال جای دیگه خونه اجاره کردیم تازه داشتم طعم زندگی رو میفهمیدم.اجاره ها گرون شد ...

خداروشکر تو باچشمات دیدی تقاص دادن من چی همینطوری انقو خوبن باهم😔گاهی فکر میکنم من گناه کارم چون خدا زورش بمن فقط میرسه اگر خوبم نباشن باهم من هیچوقت متوجه نمیشم چون چیزی بروز نمیدن الان حتی شوهرمم کات باشون یعنی دیگ شوهرمم تحویل نمی گیرن توقع دارن بخاطر اونا بزنه تودهن من

نمیتونم خیلی تنهام گزاشتن شرایط سختی برام پیش اومد اما ازطرفشون اصلا حمایت نشدم واس همین دیگه قیدشون ...

اخه میدونی عزیزم پدر مادر جز افرادی نیستن که بتونی قیدشونو بزنی هر چقد هم که بد باشن

فردا روزی که یه اتفاقی براشون بیوفته تو شاید بتونی نری ولی پسرشون(شوهرت) چی؟! اونم میتونه نره؟ 

خداروشکر تو باچشمات دیدی تقاص دادن من چی همینطوری انقو خوبن باهم😔گاهی فکر میکنم من گناه کارم چون خد ...

شما خونه مستقل داری؟

مطمئن باش اینا تو دلشون دشمن هم هستن همه خوبیاشون ظاهریه