2777
2789
البته توی خونه ای که زندگی می کنم مال پدر شوهرم هست مستقل هست اونا هم پیش من نیستن ولی خوب اول و آخر ...

خونه اگه از خودتون باشه قطعا راحترید خب بنظرن وقتی به نفع شماست که خونه از خودتون باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این جور که میگین مسکن سود زیادی نداره نسبت به طلا و ماشین بیش تر دو دل میشم 

شوهرم تک پسره از سمتی هم خیلی به دلش نیس ماشین بفروشع بی وسیله میشیم به خاطر فشار من می خواد انجام بده ولی خوب منم آدمم می ترسم اشتباه کنم 

یعنی به نظرتون نگه داشتن ماشین و همین مقدار طلا که می گم سود بیش تری داره برام ؟؟؟؟

سودش مهم نیست

البته که ملک هیچوقت ضرر نداره فقط نقد شوندگی سختی داره ولی

میخوای بری داخل طلاهات زندگی کنی؟ 

خب همون مبلغ اجاره رو میشه مجدد پس انداز کنی طلا بخری عزیزم

سودش مهم نیستالبته که ملک هیچوقت ضرر نداره فقط نقد شوندگی سختی داره ولیمیخوای بری داخل طلاهات زندگی ...

درسته عزیزم منم طلای زیادی ندارم ولی چون یا کاری از عروسی مون بوده دوستش دارم 

از سمتی هم اگه شوهرم ماشین بفروشع با چی بره سر کار 

کلا وسط زمین و اسمونم

به مظر من خونه بخر ، الان به خاطر شرایط جنگی خونه راکده چون مردم تمایلشون بیشتر  به طلا و ارزه ولی یه مدت که بگذره خونه میترکه یهو چون چند ساله که راکده

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
کل پس اندازم از زندگی یه ماشین هست با حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ طلا مستاجرم نمی دونم خرید خونه به نفعم هست یا ...

بهترین کاری که میتونی بکنی خرید خونه هست 

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹