2777
2789
عنوان

یعنی پیدا میشه

49 بازدید | 6 پست

شبا که میشه فکرو خیال میاد سراغم یکی از چیزای که خیلی ذهنمو درگیر میکنه اینکه پیدا میشه اون ادمی که تو ذهنمه ایده المه اگه تا ابد بهش نرسیدم  چی اگه عشقو تجربه نکردم چی اگه تا ابد ازدواج نکردم همیشه نگرانم بابت این قضیه زندگی خیلی کوتاهه ادم باید هرچی زودتر زندگیو با اون ادم ایده الس تجربه کنه زندگی بهتر میشه شماهم نگران این موضوع هستین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قلبم شکست .. منم همچین حسی دارم .. ازدواج هیچی میگم نکنه سینگل ب گور بمیرم 🚶‍♂️💔

خوش به سعادتت که سینگل به گوری من یادم میوفته با چه سگایی بودم میخام بالا بیارم جالبه بعد ۵ ۶ سال پیگیرنن میترسم بلایی سرم بیارن

خوش به سعادتت که سینگل به گوری من یادم میوفته با چه سگایی بودم میخام بالا بیارم جالبه بعد ۵ ۶ سال پی ...

با ادمای اشتباهی وارد رابطه شدی خب .. ولی سینگلیم بد دردیه .. ادم دوست داره حداقل یه بارم شده تجربش کنه 

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ