2777
2789
عنوان

خیلی عصبانیم چیکار کنم

266 بازدید | 16 پست

یک هفته رژیم دکتر گرفتم و پیاده روی کردم و همه کار کردم اما حتی ۱۰۰ گرم هم کم نکردم! انقدر اعصابم خورده و عصبانیم که فکر نمیکنم با این همه اعصاب خوردی و خشم برای هفته بعد وزنم بیاد پایین 

تو رو خدا بگین چیکار کنم دلداریم بدین باید ۱۵ کیلو تا عید کم کنم الان یک ماه ۴ تا کم کردم دیگه استپ شده 

خیلی ناشکری 

یک ماه ۴ کیلو کم کردی 

بیشتر از این به عروقت اسیب میزنه

سنگ صفرا می گیری

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیافه من که بعد دو ماه سه کیلو کم کردم و راضیم  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
سلام رژیم فستینگ رو امتحان کنید. من با اینکه خیلی پایبند نبودم بهش اما هم سایز کم کردم هم به وزن دلخ ...

عزیزم من دو ماهه شروع کردم ۱۶ .۸

سه کیلو کم کردم ولی بیشتر سایز کم کردم

شما چند وقته 

چند کیلو کم کردی

خیلی ناشکری یک ماه ۴ کیلو کم کردی بیشتر از این به عروقت اسیب میزنهسنگ صفرا می گیری

عزیزم من ۲۵ سالمه و خب مسلما نسبت به کسی که سنش بیشتره باید خیلی راحت تر و سریع تر بیام پایین قبلا هفته ای دو کیلو کم‌ میکردم الان تو یک هفته‌۱۰۰ گرم هم کم نکردم! 

بعدم من خیلی رعایت کردم و سختی کشیدم خب انتظارم بیشتره 

من هم تفری

ها  

عزیزم من ۲۵ سالمه و خب مسلما نسبت به کسی که سنش بیشتره باید خیلی راحت تر و سریع تر بیام پایین قبلا ه ...

۱۴ سالت هم باشه عزیزم

بیشتر از این کم کنی اصولی نیست

موفق باشی

برنج و نون رو حذف کن لاغرمیشی..مثلا نون فقط به اندازه ی یه کف دست بخور.شیرینیجات حذف کن..

آب روزی ۷لیوان بخور..این واسه یکی دوتاازفامیلامون صددرصدجواب داده بود

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

منم تحت نظر دگتر رژیم گرفتم باشگاه میرم ماه اول فقط یه کیلو کم کردم با اینکه کلی اضافه وزن داشتم خیلی حالم بد شد ولی باز ادامه دادم ماه بعدش ۴ کیلو دیگه کم کردم دیگه کم کم هی وزنم میومد پایین ۱۷ کیلو وزن کم کردم البته هنوزم رژیمم باید ۷ کیلو دیگه کم کنم من با ورزش زیاد تونستم وزن کم کنم رژیم خیلی سخت نگیر چون ماه اول خوب کم میکنی بعدش استپ میکنی بدن میره تو قحطی رژیم سخت فقط برا کسایی مناسبه که میخان دوسه کیلو کم کنن برا کسی که اضافه وزنش زیاده فقط رژیم اصولی جوابه

ببخشید دستم خوردمنم تقریباً دو ماه شده شروع کردم از۶۲ به۵۶ رسیدم

از ساعت چند به بعد فست میکنی؟

همین چند روز پیش هم یکی گفت با فستینگ نتیجه دیده ولی من میترسم ضرر داشته باشه و یا بعدش وزنم برگرده

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
منم تحت نظر دگتر رژیم گرفتم باشگاه میرم ماه اول فقط یه کیلو کم کردم با اینکه کلی اضافه وزن داشتم خیل ...

والا مال من برعکس شده اول خوب کم کردم الان استپ کرده در حالیکه حتی دو ماه هم نشده