2777
2789
عنوان

خیلی ترسیدم🥲بچه چیزیش نشه تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 38 پست
نمیتونم دکتر ببرم😔انقد هرشب لباس جیشی عوض کردم و پتو و فرش شستم خستمممم

دوتا پتو رو نایلون بدوزم یکی رو از روی تشک بنداز و یکی رو اطراف تشک 

خیلی سخته دخترم نه سالشه شب ادراری داره منم از شستن خسته شدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه برو دارو گیاهی سوال کن. مگر چقدر بهش میدادی کمش ضرر نداره. طبع کلیه اش سرد شده که شب ادراری داره ...

دارچین نوک قاشق چایی خوری عسلم همینطور با ابجوش

سیاه دانم نوک قاشق میدم بجوعه بعد نوشیدنیو بخوره 

یه هفته س میدم فقط بخدا خیلی تمیز و خوب شده🥲هرررشب تا صبح میبردمش دستشویی و لباس عوص کردنو پتو و ..

الان میگم چیزیش نشده باشه ؟ 

از فردا شب ی شب در میون بدم هفته بعد چن شب یبار ن ؟

بنظرت مشکلی پیش میاد

فکر نکنم مشکلی باشه.

آب زیاد بهش بده در طول روز، ولی دو ساعت قبل خواب مصرف مایعاتش رو کمتر کنه. قبل خواب حتما دستشویی ببرش. براش موسیقی بذار و داستان مناسب بخون‌ که با آرامش بخوابه.(دلیل عمده ی شب ادراری توی این سن، استرس و تنشه.)

باید مشکل رو ریشه ای حل کنی عزیزم. کاش یه دکتر ببریش. حداقل خیالت راحت شه مشکل جسمی نیست.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
دارچین نوک قاشق چایی خوری عسلم همینطور با ابجوشسیاه دانم نوک قاشق میدم بجوعه بعد نوشیدنیو بخوره یه ه ...

خوبههه، خیلی زیاد بهش نمیدی، نگران نباش.

امتحان کن. یه شب درمیون بده ببین بازم همینجوری میمونه یا نه. اگه موند همون یه شب درمیون بده.

ما که خندان می‌رویم🧸☕
دارچین نوک قاشق چایی خوری عسلم همینطور با ابجوشسیاه دانم نوک قاشق میدم بجوعه بعد نوشیدنیو بخوره یه ه ...

نه بابا با این یک ریزه چی کار میخواد بشه مگه چند سالش هست؟ الکی نگرانی. بازم خودت میترسی شب در میون کن ولی وتی کلیش گرم به خودبه خود خوب میه اسوده میشه

فکر نکنم مشکلی باشه. آب زیاد بهش بده در طول روز، ولی دو ساعت قبل خواب مصرف مایعاتش رو کمتر کنه. قبل ...

میدونم جسمی نیس

چون همش لخت میچرخه سردمش میشه

چون سردی مثل پاست و برنج و ... زیاد میخوره

همینکه یبار گرمی دادم حل شد ادرارش🥲یه هفته س بهش میدم

دعا کنید صبح سالم ببینمش خیلی ترسیدم تاپیک قبل گفتن خطره

از فردا ی شب درمیون میدم یه هفته دیگه چن روز یبار میدم

بنظرتون عوارض جدی و خطرناکی داره ؟

نه بابا با این یک ریزه چی کار میخواد بشه مگه چند سالش هست؟ الکی نگرانی. بازم خودت میترسی شب در میون ...

اره از فردا شب ی شب درمیون میدم تا یه هفته ، هفته بعدش چن شب یبار

تازه تولد ۶ سالگیش بوده🥲🥲🥲مادرش مرده بچه برادرمه من بزرگش میکنم خیلی میترررسم چیزی نشه خدایا

میدونم جسمی نیسچون همش لخت میچرخه سردمش میشهچون سردی مثل پاست و برنج و ... زیاد میخورههمینکه یبار گر ...

آخی عزیزم.

وای نه نگران نباش. خیلی اندازه هات کمه و عوارض نداره. خداروشکر که جواب داده

عسل و دارچین که همینجوریش توی رژیم غذایی ما ایرانی ها فراوونه کلی هم خاصیت داره. سیاهدونه هم اندازه نوک قاشق که اصلا چیزی نیست😅🤌

الکی استرس نده به خودت🩷 ۴-۵ روز یه شب درمیون بده اگه مشکلی نبود بذار یه شب درمیون بمونه. 

ما که خندان می‌رویم🧸☕
خوبههه، خیلی زیاد بهش نمیدی، نگران نباش. امتحان کن. یه شب درمیون بده ببین بازم همینجوری میمونه یا نه ...

از فردل شب تا یه هفته ی شب درمیون میدم ، از هفته بعدش چن شب یبار

بنظرت چیزی نمیشه🥲تروخدا کمکم کن میترسم

یه هفته دادم بهش یعنی مشکلی پیش میاد ؟؟؟ اگه قطش کنم بازم ادرار میکنه چیکار کنم میشه کمکم کنی

ببرش فوق تخصص نفرولوژی اطفال

مدعی خواست كه از بیخ كند ریشه ما                                     غافل از آنكه خدا هست در اندیشه ما

آخی عزیزم.وای نه نگران نباش. خیلی اندازه هات کمه و عوارض نداره. خداروشکر که جواب دادهعسل و دارچین که ...

مطمعن باشم ؟ خدا خیرت بده

اره والا دارچین تو چایی و غذا و فرنی و ... میریزم ، عسلم ک صبحا میخوره

فقط سیاه دانه🥲اونم دقیقا نوک قاشق میدم یه هفته س دادم

از فردا ی شب درمیون میدم هفته بعد چن شب یبار