2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی خوردم

299 بازدید | 10 پست

سلام دوستای گلم

من مهرماه قرص اورژانسی خوردم تقریبا 10روز مونده بود به پریودم 

امادقیق سرموعدم پریودشدم فکرمیکنم 26م مهربود

اما آبان ماه نشدم الان 15روزه ازپریودم میگذره

بی بی چک هم زدم منفی بود

بنظرتون بخاطرقرصه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این دو ماه مجبور شدم ۲ بار پشت سر هم بخورم. ماه پیش بعد ۶ الی ۸ روز فکر کنم پریود شدم این ماهم همینطور.

همش دعا میکنم بدنم به هم نریزه بعد این دوره

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
من تاحالا نشه بود دوهفته بگذره نشمواقعا چه سمی ان این قرصا؟

ولی من یادمه چنددد سال پیش یکبار خوردم بعد ۵ روز پریود نشدم و سر موعد خودم بعدچند هفته شد

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
من بی بی چک زدم منفی بودبنظرت مطمعنه؟

انشالا که منفیه.  واقعا بدن ادم به هم میریزه با این قرصه