2777
2789

هر چی مد میشه همه میدوند دنبالش!

اینم عاقبتش!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دستکش هم جلب توجه میکنه چندسالگی زدی که راضی نیستی ازش؟اگه خیلی اذیتت میکنه پاکش کن اما حاش میمونه ...

دارم میرم لیزرر 

خیلی  افسرده شدم همش حواسمم پرت میکنه خیلی رد مخمه 

بعضیا میگن چرا رو دستت  تاتو زدی!!

۲۰ سالگی تاتو زدم

شما هم رو دستتون بود کامل پاک شده؟؟اگر امکانش هست میشه عکس بدین ببینم

من بالای دستم بود نه کامل نرفته فقط کمرنگ شده مثل حالت سوختگی شده پوست دستم خودم نمیخاستم ی روزی یکی تو زندگیم مجبورم کرد بزنم حالا تصمیم گرفتم حذفش کنم ۵ تا جلسه هم رفتم دکتر بهم گفت اگ ادامه بدی دستت عفونت میکنه دیگ بهتر از این هم پاک نمیشه منم دیگ بیخیالش شدم

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

😂😂یعضیا میگن تاتو دارییعنی چی تاتو داری!!

من یه تتو بزرگ رو سینم دارم تا مچ دستم هر کی میبینه میگه اه وایب بدی گرفتم عجیبه فلانهه..ولی من دوس دارم و بنظرشون اهمیت نمیدم

دارم میرم لیزرر خیلی افسرده شدم همش حواسمم پرت میکنه خیلی رد مخمه بعضیا میگن چرا رو دستت تاتو زدی! ...

اینقد بهش فکر نکن چیز خاصی نیست آدم که نکشتی من خودم مذهبی ام اما ببینم کسی تتو داره توجهمو جلب نمیکنه 

من رو دستمه همینش بدهاگر تو دید نبود خوب بود

تو کجای دستت هست واسه من زیر ارنجم هست یعنی کنار اون چالی ارنج تو مهمونی لباس پوشیده میپوشیدم ک کسی نبینه

مال من از ناحیه گردنو و مچ دست دیده میشه چون کامل نیس بد دیده میشه ولی خب پاک کردنش زجر اوره

اره خیلی درد داره بعد وقتی ک هی رو ب کمرنگی میره دردش بیشتره میشع

مال من از ناحیه گردنو و مچ دست دیده میشه چون کامل نیس بد دیده میشه ولی خب پاک کردنش زجر اوره

اره اصلا نمی ارزه خیلی هزینش زیاد میشه یک گرگ رو بازو داداشم هست البته ادن رو بازوش زده تو دید نیست میگفت جلسه ای ۲ میلیلون تا ۱۰ جلسه 

من دقیقا رو دستمه

اگ اذیتت میکنه پاکش کن اگرهم خیلی تابلو نیست خودتو اذیت نکن چون روی دستت هست بری لیرز پوستت خراب میشه البت بستگی ب اندازه تتو هم داره