2777
2789
عنوان

آزمایش تیروئید دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 54 پست
خب بعد مصرف یه سری دارو گیاهی قرصم رو قطع کردم و دیدم علائم برنگشترفتم دکتر برام آزمایش نوشت اونم س ...

همچین ریسک خطر ناکی کشندست من همچین کاری نمیکنم هیچ وقت ،شما شانس آوردین برای همه مناسب نیست خیلی خطر ناکه این کار مثل خودکشه مخصوص خانم هایی که باردارن دارو ترک کنن رسما از قصد بچشون رو کشتن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا کشنده؟

چون عرقی جات گیاهی روی همه تاثییر همیشگی نداره با قطع کردنش دوباره تیرویید کم کار میشه شما شاید کم کاری موقت داشتین حالا به چه دلیلی نمیدونم ،ولی اگه شخصی برای یه مدت کم داروی گیاهی بخوره و به امید اینکه دیگه کم کار نمیشه سراغ دکتر قرص نره بدنش نابود میشه قطعا عوارض کم کاری تو طولانی مدت فوق‌العاده وحشتناکه ،وخیلی دیر متوجه کم کاری میشیم معمولا  و البته داروی گیاهی برای خانم های بارداری مثل من باعث سقط میشه 

چون عرقی جات گیاهی روی همه تاثییر همیشگی نداره با قطع کردنش دوباره تیرویید کم کار میشه شما شاید کم ک ...

بله برا باردار حتی تا ۶ ماهگی بچه ممنوع هس

ولی هیچ دارو گیاهی کشنده نیس گلم

در ضمن اصلاح الگوی تغذیه و به تعادل رسوندن اخلاط بدن بیماری رو ریشه کن میکنه مگر اینکه باز مراعات نکنین

چون عرقی جات گیاهی روی همه تاثییر همیشگی نداره با قطع کردنش دوباره تیرویید کم کار میشه شما شاید کم ک ...

دارو اگه درست تجویز بشه و فرد صحیح مصرف کنه برا همه تاثیر داره مگر اینکه سنش خیلی بالا باشه

بله برا باردار حتی تا ۶ ماهگی بچه ممنوع هسولی هیچ دارو گیاهی کشنده نیس گلمدر ضمن اصلاح الگوی تغذیه و ...

یکی دو سال نیست که  تیرویید کم کار دارم  چندین ساله دارم همه این راه هارو رفتم فایده نداره خودمو دوسال علاف  چندتا  طب سنتی کردم کلی خرج داروهای گیاهی کردم همش پوچ بیهوده بود هفته پونصد تومن اونم چند سال پیش، پول دارو گیاهی میدادم الکی کلی برنامه غذایی داشتم رعایت هم کردم تا گذاشتم کنار همه چی برگشت دیگه آدم یه سال دو سال دارو گیاهی میخوره پولشو دور میریزه خودشو اذیت می‌کنه وقتی همش الکیه خسته میشی میری سراغ راحت ترین راه قرص خوردن دنگ فنگ داروی گیاهی هم نداره،تاره همونو هم یه مریض تو بارداری نمیتونه استفاده کنه بازم قرص میخوره همش بیهودس

دارو اگه درست تجویز بشه و فرد صحیح مصرف کنه برا همه تاثیر داره مگر اینکه سنش خیلی بالا باشه

من همه چیو دقیق انجام دادم تا وقتی میخوری خوبه تا میزاری کنار بازم همون وضعیت قبل میاد سراغت،واقعا یه ذره هم نمیارزه دوباره تیروییدمو که نرمال کردم به هم بریزم دردهای سابق برگرده بهم 

یکی دو سال نیست که تیرویید کم کار دارم چندین ساله دارم همه این راه هارو رفتم فایده نداره خودمو دوس ...

خب تنها دارو و مراعات غذای کافی نیس مخصوص برا تیروئید 

گفتم پیغام های قبلی 

غذای روح هم مهمه