merida1362 مدیر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 4872 عنوان آزمایش تیروئید دادم | مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 55 پست کسی بلده بگه وضعیتم چطوره ۵.۲ بود تیروئیدم خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰 خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️ امروز | 00:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77__reyhan عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 12040 باید قرص بخورمدرمان میشه من که همیشه باید بخورم یعنی تا آخر عمر ،دکترت باید بگه چقدر بخوری یا تا کی بخوری که نرمال بشه
merida1362 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 4872 درمانگر طب سنتیبهش میگن غمباد برای تقویت سیستم ایمنی بچه یکساله چی بدم خوبه بخدا خسته شدم از بس امسال مریض شد همش میبرم دکترخدا خیرت بده خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰 خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
merida1362 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 4872 فردا یه t4 هم بدین ممکنه بچمم داشته باشه خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰 خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
کادینلار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 583 من توی بارداری تیروئید داشتم قرص میخوردم ی مدت بعد از بارداریم دیگه نرفتم آزمایش بدم ببینم چطوریه تا ... اره تیروئید تمام هورمون های بدن تاثیر میزارهولی معمولا پریودم رو کم میکنه تا نامنظم خواستین میتونم کمک تون کنم
merida1362 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 4872 من که همیشه باید بخورم یعنی تا آخر عمر ،دکترت باید بگه چقدر بخوری یا تا کی بخوری که نرمال بشه عه چرا خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰 خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
کادینلار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 583 برای تقویت سیستم ایمنی بچه یکساله چی بدم خوبه بخدا خسته شدم از بس امسال مریض شد همش میبرم دکترخدا خی ... گوشت ماهیچه گوسفند رو ببپزین با آبش و نون سنگگ که از گندم با سبوس پخته شده تسلیت کنین بدین بخورهاز سردیجات پرهیز کنیناز اول پاییز آب لیمو ترش ساده با عسل آب هر روز بدین
merida1362 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 4872 گوشت ماهیچه گوسفند رو ببپزین با آبش و نون سنگگ که از گندم با سبوس پخته شده تسلیت کنین بدین بخورهاز س ... ممنوون عزیزم خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰 خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
کادینلار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 583 من که همیشه باید بخورم یعنی تا آخر عمر ،دکترت باید بگه چقدر بخوری یا تا کی بخوری که نرمال بشه نه میتونین درمان بشین و دیگه نخورینخودم داشتم و الان دارو نمیخورم
77__reyhan عضویت: 1402/06/22 تعداد پست: 12040 نه میتونین درمان بشین و دیگه نخورینخودم داشتم و الان دارو نمیخورم چطوری دارو دیگه نمیخوری؟
کادینلار عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 583 خودت گذاشتی کنار یا دکتر بهت گفت؟ خب بعد مصرف یه سری دارو گیاهی قرصم رو قطع کردم و دیدم علائم برنگشترفتم دکتر برام آزمایش نوشت اونم سه بارمتوجه شد مشکلی ندارم قطع کردعلائم و نشانه هاش رو با سونو زبان میتونم تشخیص بدمخدا رو شکر الان ۴ ساله دارو نمیخورم