2777
2789
عنوان

آزمایش تیروئید دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 55 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درمانگر طب سنتیبهش میگن غمباد

برای تقویت سیستم ایمنی بچه یکساله چی بدم خوبه بخدا خسته شدم از بس امسال مریض شد همش میبرم دکتر

خدا خیرت بده

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
فردا یه t4 هم بدین

ممکنه بچمم داشته باشه

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
من توی بارداری تیروئید داشتم قرص میخوردم ی مدت بعد از بارداریم دیگه نرفتم آزمایش بدم ببینم چطوریه تا ...

اره تیروئید تمام هورمون های بدن تاثیر میزاره

ولی معمولا پریودم رو کم میکنه تا نامنظم 

خواستین میتونم کمک تون کنم

من که همیشه باید بخورم یعنی تا آخر عمر ،دکترت باید بگه چقدر بخوری یا تا کی بخوری که نرمال بشه

عه چرا

برای تقویت سیستم ایمنی بچه یکساله چی بدم خوبه بخدا خسته شدم از بس امسال مریض شد همش میبرم دکترخدا خی ...

گوشت ماهیچه گوسفند رو ببپزین با آبش و نون سنگگ که از گندم با سبوس پخته شده تسلیت کنین بدین بخوره

از سردیجات پرهیز کنین

از اول پاییز آب لیمو ترش ساده با عسل آب هر روز بدین

گوشت ماهیچه گوسفند رو ببپزین با آبش و نون سنگگ که از گندم با سبوس پخته شده تسلیت کنین بدین بخورهاز س ...

ممنوون عزیزم

خودت گذاشتی کنار یا دکتر بهت گفت؟

خب بعد مصرف یه سری دارو گیاهی قرصم رو قطع کردم و دیدم علائم برنگشت

رفتم دکتر برام آزمایش نوشت 

اونم سه بار

متوجه شد مشکلی ندارم قطع کرد

علائم و نشانه هاش رو با سونو زبان میتونم تشخیص بدم

خدا رو شکر الان ۴ ساله دارو نمیخورم