2777
2789
عنوان

تاپیک ترسناک

| مشاهده متن کامل بحث + 5036 بازدید | 202 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی وقتا یه چیزایی ناگهانی گم میشه بدتر ناگهانی پیدا میشن 

یک هفته پیش تو یخچالمون یه بطری گذاشته بودیم خودشم اون یخچالمون کوچیکه و سه طبقه بیشتر ندارع یبار خواهرم کامل بررسی کرد ولی پیدا نکرد گفتم بزار من ببینم خدا شاهده همه بطری هارو تک تک چک کردم و دیدم نیست که نیست 

به شوخی گفتم کار جناست فردا می‌زارن سر جاش

فردا خواهرم گفت پیدا کردم طبقه اول بود یعنی به خدا شوک زده بودیم بگم اون اشتباه کرده ندیده خودم که کامل گشته بودم دیگه😓

بعضی وقتا یه چیزایی ناگهانی گم میشه بدتر ناگهانی پیدا میشن یک هفته پیش تو یخچالمون یه بطری گذاشته بو ...

منم خونه قبلی ک بودیم اینجوری میشد همیشه لوازم ارایشامو برمیداشت یعنی فک کن چقد به خودش می رسیده😂

من یه بار میخواستم خودکشی کنم خیلی افسرده بودم ، گرفتم خوابیدم تو خواب دیدم یه نفر خیلی قدش بلند و ی ...

خواب نبود ، واقعیت بود ،شاید تلنگر یا تنبیه ب خاطر ناشکری بود 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ممنون فقط کی صبح بشه😭😭😭😭😭😭

یه چیزی بگم این موجودات هر جایی وبه هر کسی خودشونو نشون نمیدن  فکر کن چکار کردی؟ من خودم چشم سومم رو داشتم فعال میکردم این اتفاقات واسم افتاد البته قبل ترم چنتا تجربه ماورایی داشتم ولی  از وقتی چشممو فعال کردم بیشتر شد 

وااای امان ازدست این بچه ها😂دخترمن کوچیک بود شوهرم بامادرش رفته بودن تهران دکتر.چندشب تنهابودیم.یه ...

😂😂😂😂😂

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"
نه نمیتونست ک حرفشو بزنه، فقط ازم فرار میکرد و جیغ و گریهدر حدی ک همسایه بالایی اومد ببینه چشه اونار ...

ظاهراً یک چیزی تو صورتت دیده، چی معلوم نیست 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

من سوم ابتدایی میخوندم خوابم نمیبرد یه لحظه سرم رو از پتو دراوردم دیدم یه نفر که پا نداشت مانتو تنش بود و صورتش محو بود انگار ریخته بود شال گردن دور گردنش بود داره نگام میکنه انگار پیش ستون وایساده بود دیدمش زبونم گرفت میخواستم بابام رو صدا کنم نمیتونستم لکنت گرفته بودم همش ب ب ب میگفتم بعدش اون محو شد انگار دود شد رفت هوا تو جایی که وایساده بود محو شد بعد من هنوزم از اتاق بالاییمون میترسم هیچ وقت یادم نمیره