2777
2789
عنوان

مرگ بخاطر پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 25295 بازدید | 330 پست
چطوری من نه ماهه زایمان کردم ولی اصلا نیستم کمرمو شکمم هنوز جمع نشده و فکر نمیکنم دیگه بشه

در کنار اصلاح تغذیه ( البته به روش طب سنتی )

ورزش هم باعث میشه عضلات شکم جمع و جور تر بشه 

روش غیر طب سنتی اصلا توصیه نمیشه ( خیلی از همین رژیمای معروف )

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ممنونم ازت دایناسور صورتی

خواهش میکنم مهربون💞

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یکی رو دیدم انجام داد و خیلی بیش از حد کمرش رو باریک کرد بعدش هم دوره دید مربی شد الانم ورزشای سنگین میکنه خداروشکر هیچوقت مشکل نداره

اما دو ماه پیش یکی از آشنایان عمل کرد و یک ساعت بعد از عمل کبد و کلیه اش از کار افتاد و فوت کرد

۲۱ سالمه حدودا ۱۵۸قد۷۷ وزن

عزیزم هم سنت بالا نیست پس هنوز وقت زیاده که یکی که خدا میفرسته و ازت خوشش میاد و همسر خوبش میشی.دوما وزنت زیاد نیست و قدت هم خوبه.پس الکی شور نزن که استرس باعث افزایش وزن میشه.اگه وقتش رو داری پیاده روی صبح و عصر رو انجام بده منتها پیاده روی که عرقت رو دراره.حداقل ۴۵دقیقه صبه و بعدازظهر یا باشگاه رو برو.قد هم خوبه و با پاشنه بلند یا کتونی تخت بزرگ و کفی طبی میتونی بالا نشون بدی.و اگه بارفیکس خونه وصل هست روزی چندتا بزن.هنوز احتمال افزایش قد هست و باعث افت وزن هم میشه

عزیزم هم سنت بالا نیست پس هنوز وقت زیاده که یکی که خدا میفرسته و ازت خوشش میاد و همسر خوبش میشی.دوما ...

😔😔😔خیلی ناراحتم...خیلی..رژیم شروع کردم چن روزه.. ورزش از فردا حتما..تا عید چن میشم یعنی...

چطوری من نه ماهه زایمان کردم ولی اصلا نیستم کمرمو شکمم هنوز جمع نشده و فکر نمیکنم دیگه بشه

و علت این که میگم روش های غیر طب سنتی  توصیه نمیشه

چون غیر اصولی هستن

مثلا ممکنه بزرگی شکم شما به خاطر سوءمزاج بلغم باشه

ولی تو رژیمتون بگن مثلا خیار  و آب، زیاد بخورید 

که این دقیقا بیشتر باعث چاقی میشه ( چون مزاج خیار و آب هم بلغمه ) و باعث میشه متابولیسم بدن کاهش پیدا کنه

و این نوع رژیم ها به همه ی بدن ممکنه آسیب بزنه من فقط یک قسمتش رو کمی توضیح دادم

😔😔😔خیلی ناراحتم...خیلی..رژیم شروع کردم چن روزه.. ورزش از فردا حتما..تا عید چن میشم یعنی...

انشالا ۶۰ میشی و سعی نکن ی باره وزن کم کنی سعی کن غذا به جای سه وعده ۵ وعده ولی خیلی کم بخوری و مغز ها رو استفاده کن‌.

قیافه و فرم هیکلم خوبه ،،فقط قدم ۱۵۴،،شوهرم ۱۸۷ وزنش ۱۱۰

وای منم قدم یک و پنجاه و هشته بعد نامزدم 184،😁 وزنش هم 97

خیلی ها رو دیدم اینجوری کوچولو مچولوها گیر آدم های قد  بلند و هیکلی میفتن 

بعدم خیلی خوبه که با حالی  دوست داشتنی و کوچولو 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 

بله درسته فقط ورزش بعدم بدن انسان تا ۳۰ یا شایدم ۳۵ سالگی سوخت و ساز بالایی داره با ورزش کردن متونی به اون چیزی که میخوای برسی ارزش نداره جونشو ادم به خطر بندازه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅           

تاپیکو دیدم یاد یه کاربر افتادم تاپیک زد که دوست صمیمیش ماموپلاستی و پیکر تراشی رو باهم انجام داده ب ...

خوب شد و مرخص

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

مگه هرزه ها زندگی گزاشتن برا مردم نصف ملت بخاطر اینا با بچه هاشون اواره شدن نصفشونم اینجوری که کم نی ...

مردای احمقن که تناسب اندام یه دختریازنی که بچه نداشته روبایه زنی که صبح تاشب عین چی کارمیکنه وبچه دارمیشه مقایسه میکنن دوست من همسن منه ۳۵سالشه چون بچه دارنمیشه وکلن دست به سیاه وسفیدنمیزنه فقط گردش وتفریح وبدنسازی میره مثل دخترای ۱۵ساله س هم چهره ش نشکسته هم اندامش خوب مونده خودشواذیت نمیکنه به من میگه خیلی سخت میگیری هی پس اندازمیکنی به سروصورتت دست نمیزنی هی حرص بچه هاتومیخوری آی بچم تب کردآی شام وناهارچی بدم بهشون😑،دونفرباموقعیت های مختلف رونمیشه باهم مقایسه کرد،خاک توسرمردایی که بخاطرچهره واندام وچیتان پیتان یه زن دیگه آفتابه میگیرن به زنی که صبح تاشب زحمت میکشه ودستمزدزحمتاشوباخیانت میدن 

حالاهمین زن بیادزحمتای مردرونادیده بگیره بره بایه پسرجوون وخوشگل وخوش استیل خوبه؟!

این عمل متاسفانه خیلی خیلی زیاد شده علت مرگ و میر زیاد عمل های زیبایی هم اینه که خیلی از پزشکان جراح عمومی بدون داشتن تخصص صرفا چون یکی دوسال دستیار بودن میان سر خود عمل زیبایی انجام میدن و متاسفانه کمتر کسی شماره نظام پزشکی رو چک می‌کنه خداروشکر کسی م نیست جلوشونو بگیره راحت تا کسی رو نکشتن آزادن