2777
2789
عنوان

نا پدری بیشعور من

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 55 پست
وا عجب ادمی هستیا خب مادرت تنهاست ۶۰ سالشه مگه بچه دو سالست که نفهمه منم مادرم تنهاست ازخدامه که ازد ...

من به خاطر ازدواجش ناراحت نیستم ..خدا وکیلی حاضری مادرت زن یه کلاه بردار زبون باز مفت خور بشه ؟

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عذر میخوام شما که در این مورد اطلاعات دارید دختر چی بعد طلاق از همسرش میتونه حقوق پدرو بگیره ؟

بله میتونه و با مادرش نصف میشه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق مادرت چرا باید قطع بشه نمیفهمم ربطش به ازدواجش رو

قبلا خانم ازدواج میکرد حقوق همسر اولش قطع میشد من فکر کردم عوض نشده قانون

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

من به خاطر ازدواجش ناراحت نیستم ..خدا وکیلی حاضری مادرت زن یه کلاه بردار زبون باز مفت خور بشه ؟

حالا چون پول نداره میگی مفت خور 

عقد که نیستن حالا بخواد ارث از مادرت ببره ...به جاش شاسد ادم خوبیه شاید تنهایی مادرت رو پر کرده مگه همه چی پوله؟ 

فیلم کیک محبوب من رو ببین ..ادم ها از تنهایی میمیرن 

تنها زندگی کردن خیلیییییی سخته .

حالا چون پول نداره میگی مفت خور عقد که نیستن حالا بخواد ارث از مادرت ببره ...به جاش شاسد ادم خوبیه ش ...

نه عزیزم به خاطر بی پولی نیست این آقا سابقه خوبی نداره مال و اموال و ارثیه پدری زن سابقشو بالا کشید و طلاقش داد بی پول درستکار داریم بی پول....هم داریم

از دوقلوهات چه خبر باهاشون حرف زدی

نه عزیزم گند زدم پسرم تو اینستا فهمید مادرشم بلاکم کرد دخترمم گردنبند باباشو براش پست کردم عموش پس فرستاد با داد و بیداد و تهدید و...هییی