2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرش بدون مادر بزرگ شد کنار مردی که خودخواه فرصت طلب و یک بی شرف کامل بود و انگار ارش برای اینکه بعدا به دردش میخوره بزرگ کرد ولی ارش واقعا عاشق کیمیا شد و دلش میخواست دور از پدرش و فرزانه یه خانواده تشکیل بده اما مشفق ترسیده بود چون کاملا ارش از دست داده بود ارش هم باید جلوی مشفق میگرفت اما نتونست فرزانه هم میخواست از اینا انتقام بگیره ولی از پدر نتونست پس از آرش گرفت چون ضعیف تر از پدرش بود ارش برای نگاه داشتن خانوادش هر کاری کرد چون کیمیا رو دوست داشت  کیمیا وقتی خواست آزاده رو نگاه داره بازم آرش آزاده رو قبول کرد و براش پدری کرد واقعا میتونست بگه به من چه آزاده چون اصلا سلما شوهرش نمیشناخت بخواد برای بچه اونا پدری کنه اما کرد بهترین موقعیت فراهم کرد تو موقع خودش اون زمان مثل الان زنان مستقل اینجور چیزها نبودند اما کیمیا صبح ها میرفت مدرسه عصر ها میرفت چاپ خونه قشنگ یه ماشین داشت اون موقع زیاد اینا برای خانوم ها نبود بود کم بود اما ارش همه جوره هوایی کیمیا رو داشت بهترین تولد یادت باشه برای آزاده گرفت بهترین خونه زندگی لباس برای کیمیا  اما مشکل این بود کیمیا ارش اصلا دوست نداشت براش تلاشی نکرد عاشق پیمان بود از لجش که اون نرگس حرص بده سر قضیه مادرش با ارش ازدواج کرد سعی کرد دوستش داشته باشه نتونست حتی به خونه زندگیش اهمیت نمیداد آرش قربانی بود قربانی کیمیا مشفق فرزانه الان یک نفر همسرش چه زن چه مرد جدا شه بدو بدو نمیپره بغل یکی دیگه کیمیا سر یع پرید بغل یکی دیگه اخرش همون ارش برای نجات جون کیمیا مرد

منکه نه تنها از همون اول از آرش متنفر بودم، بلکه هنوز نتونستم نسبت پوریا پورسرخ ذهنیت خوبی داشته باش ...

حالا اگه کارکتر های سریال عوض میشد یعنی نقش پیمان پوریا پور سرخ بازی میکرد آرش مهدی پاکدل الان میگفتی ارش عالیه

آفرین دقیقا متنفرم از کیمیا و پیمان

کیمیا آخر فیلم گفت اگه یکم کوتاه می اومد زندگیش با ارش حفظ میشد ارش عاشق بود چون بعد کیمیا ازدواج نکرد کار آرش جایی دفاع نداره آزاده رو برو خارج حق نداشت چون امانتی کیمیا بود اما انگار آخرین بلیط برنده اش برای ادامه زندگی آزاده بود انگار آزاده اون وصل میکرد به زندگی عشقش به کیمیا تو آزاده دید که یه خانوم دکتر تحویل جامعه داد اگه کیمیا یکم ارش دوست داشت مادرش هم کمکش میکرد آرش هم طعم خوشبختی میچشید اما مادر کیمیا فقط حرفش از اول فیلم تا آخر این بود کیمیا تصمیمت رو گرفتی همین 

کیمیا آخر فیلم گفت اگه یکم کوتاه می اومد زندگیش با ارش حفظ میشد ارش عاشق بود چون بعد کیمیا ازدواج نک ...

عزیزم هر کسی  پی لیاقت خودش میره وگرنه آرش تو اون زمان یکی از تاپ ترین انتخاب ها بوده که شانس هر کسی نمیشده اما کیمیا غرورش کار دستش داد مثلا زمانی که پیمان آزاده رو گم کرد اگر برعکس بود آرش رو بیچاره می‌کرد 

عزیزم هر کسی پی لیاقت خودش میره وگرنه آرش تو اون زمان یکی از تاپ ترین انتخاب ها بوده که شانس هر کسی ...

دقیقا پیمان نباید دست آزاده رو ول میکرد کلی زمان گذشته آزاده دزدیده شده تازه با دوتا بستنی میاد میگه آزاده کو چون آزاده براش اهمیتی نداشته مراقب بود کامران گم نشه ولی آزاده هویج بود براش

عزیزم هر کسی پی لیاقت خودش میره وگرنه آرش تو اون زمان یکی از تاپ ترین انتخاب ها بوده که شانس هر کسی ...

دقیقا پیمان نباید دست آزاده رو ول میکرد کلی زمان گذشته آزاده دزدیده شده تازه با دوتا بستنی میاد میگه آزاده کو چون آزاده براش اهمیتی نداشته مراقب بود کامران گم نشه ولی آزاده هویج بود براش

آرش بدون مادر بزرگ شد کنار مردی که خودخواه فرصت طلب و یک بی شرف کامل بود و انگار ارش برای اینکه بعدا ...

یک جودی حرف می زنید که انگار کیمیا  التماس آرش را کرده که تروخدا بچه دوست من  ا به فر ندی قبول کن نخیر اون‌اتفاقا بجه را بهونه کرد که کیمیا طلاق نگیره وگرنه کیمیا میتونست ازش جدابشبعدم از همون باایمان بجه را بزرگ‌کردند ماشینم خودش زمانی که آرش زندان بودخودش کارکردخرید به آرش ربطی نداشتبعدم‌چرا هیچ حرفی از مادر آرش عیچ کدومتون نمی زنید چرا ممیگید قربانی خودخ آهی اونم سد که اول که به خاطر راحتی خودش بچش  ا با مشفق تنها گذاشت و ولش کرد رفت بعدم که پیداش کرد نی دانست که کیمیا پسرش را نمی خواد اما به خاطر خودش کخ بچش پیشش بمونه تلاش کرد که باکیمیا پسرش ازدواج کنه نتیجش آخراونی سد ‌ه دیدی آزاده هم قربانی خودش آهی آرش شد.