2777
2789
عنوان

امروز شوهرم دلمو بدجور شکوند😭

| مشاهده متن کامل بحث + 76766 بازدید | 470 پست
شوهر منم دقیقا همینه خانوادم همه چی می‌خرن من ک درتوانم نیست براشون جبران کنم سالی ی بار ی کیلو میو ...

فقط به خاطر غذا؟ یعنی مطمئنی به خاطر غذا فحش داده؟!

اگه اینجوره 

صد درصد خودت هم مقصری 

چون فحش خورش رو پیدا کرده با عرض معذرت

همین جوری وایمیسین بدون دلیل شوهرتون فحشتون بده؟!

همون بار اول که بدون دلیل فحشتون داد اگه واکنش قاطعانه نشون داده بودی الان اوضاعت این نبود...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط به خاطر غذا؟ یعنی مطمئنی به خاطر غذا فحش داده؟!اگه اینجوره صد درصد خودت هم مقصری چون فحش خورش رو ...

خط قرمزش شکمشه یعنی درهرحالتی غذا باید آماده باشه درصوروتیکه خودش حقوق آنچنانی نداره و از لحاظ تامین امکانات برامون صفره.باورت میشه لباس نمیخره میدونه گرونه وسعش نمیرسه .شما درست میگی ولی قاطعیت تا کجا ؟تاپای طلاق پیش‌ رفتم اما ...

وقتی‌ یک عالمه فامیل فضول دور ورت باشه وقتی خانوادت پشتت نباشن وقتی مرد خودش اینجوری بار اومده باشه بنظرمن نمیشه چیزی رو تغییر دادیابایدبمونی یا بری 

من بخاطر بچه ام نتونستم چون ترسوهستم بشدت ترسیدم ک آینده اش چی میشه 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
دقیقاخودم هزار بار متوجه شدم زیر به زیر به خواهرش پول میده

همون موقع بزن ب بدزبونی مث خودش هرچی گفت صدتا بش بگو ..ی نسخه واسه همه جواب نمیده ولی بعضی مردا بلید مث خودشون باشی دختر عمم با ماشین شوهر رفت بیرون تصادف کرد شوهرش دعواش کرد جیغ داد کرد همه همسایه هارو ریخت گفت من ک اجازه ماشین بردن ندارم دیگه پیشش نممونم حالا همش زیرپاش ماشینن اصلا کاری باهاش نداره

خط قرمزش شکمشه یعنی درهرحالتی غذا باید آماده باشه درصوروتیکه خودش حقوق آنچنانی نداره و از لحاظ تامین ...

همه مردها شکمو هستن 

ولی روش برخورد مردا تو این موارد  از زمین تا آسمون فرق داره

اگه همه راه‌ها رو رفتی و از مشاوره هم کمک گرفتی و فرقی نداره

حداقل چند وعده ای خورشتاتو درست کن وقتی نیست

بذار فریزر  یعنی سه مدل خورش آماده تو فریزر داشته باش

برنجشو کته کن برا هر دفعه 

و تا نیومده غذا رو گرم کن و سریع سفره بنداز تا اومد که حداقل فحش بیخودی نخوری !!

چرا خرج می‌کنه ولی با کلی دعوا و. قهر برا من خرید می‌کنه بعد خریدم تا چند ماه منت میذاره

شوهرمنم برعوسه برای من ومسرم خرج میکنه برای خودش خرج نمیکنه با هزار مصیبت ودعوا میخره به من منت میزاره😐

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚