2777
2789
عنوان

امروز شوهرم دلمو بدجور شکوند😭

| مشاهده متن کامل بحث + 76759 بازدید | 470 پست
بیچاره بچه هات محبوری بچه بیاری مگه

دیگه نمیشه که خودمم خودمو از داشتن بچه محروم کنم 

خدا محروم کرد شوهر کرد خودمم خودمو محروم کنم ؟

پس چرا زندگی کنم اصلا ؟

خدایاامید هیچ کسیو ازش نگیر

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نطرم طولانیه.غرور غرور غرور قشنگترین ارزشیه که خودت میتونی داشته باشیش نذار غرورت بشکنه عزیزم سیاست ...

می‌دونی نظرت منو یاد مادرشوهرم انداخت

مثل تو خودخواه، مغرور، خودپسند، خودشیفته، معتقده هیچ کی تو این دنیا بغیر از خودش لیاقت زندگی خوب رو نداره

7 تا بچه داره یکی شون از ته دل دوسش ندارن

نوه هاش اصلا یادش نمیوفتن

طفلی شوهرش تو 64 سالگی به خاطر تصادف از دنیا رفت راحت شد

الهی با حوریای مهربون بهشتی همنشین باشه

ما عروسا که هیچ فکر کنم خدا هم دوسش نداره

مراقب باش به این روز دچار نشی

مادرشما از اونور بوم افتاده شما از اینور

[QUOTE=362533843]نطرم طولانیه. غرور غرور غرور قشنگترین ارزشیه که خودت میتونی داشته باشیش نذار غرورت بشکنه عزیزم سیاس ...[/QUOTE

اینکه آدم برا خودش ارزش قائل باشه  و خودشو دوست داشته باشه خیلیم خوب ولی نه دیگه تا این حد  این نشونه نهایت بدجنسی بی رحم بودن یه آدم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
نطرم طولانیه.غرور غرور غرور قشنگترین ارزشیه که خودت میتونی داشته باشیش نذار غرورت بشکنه عزیزم سیاست ...

عزیزم نظرت رو‌خوندم و تاپیکی ازت دیدم که در مورد کرایه خونه ناراحتی

خب مگه دشمن همسرتی....میگی به بهانه مختلف پول میکنم ازش....خب همین پولها جمع بشن پول کرایه و قسط و قرض ها رو راحت تر میدین....همسرته دشمنت که نیست...به خصوص که میگی مرد خوبی هم هست و سرش قسم میخورن😑

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

یادت نره زندگیتون مشترک اگر همسرت زیر بار فشار مشکلات له بشه شما هم له میشی و اگر از ارامش به عرش برسه شما هم میرسی

کمی روی رفتارت تجدید نظر کن

لعنت به ذات و وجودت افغانی....