2777
2789
عنوان

امروز شوهرم دلمو بدجور شکوند😭

| مشاهده متن کامل بحث + 29966 بازدید | 251 پست
این حرف تو قبول ندارم داداش من توی سخت ترین شرایط بزرگ شود الان اونقدر توی فامیل زبانزده ک بیا و ببی ...

دقیقا درسته 

ولی من کلا باورم نشد که شوهرش فقط برای هفتاد تومن این قشقرق رو بپا کرده احتمالا از چیز دیگه ای ناراحت بوده یا از طرز برخورد ایشون . چون اگه این بود اسی نمیتونست این همه سال باهاش زندگی کنه بعدم هیچ کاری برای خودش دست و پا نکنه و فقط مصرف کننده این آدم باشه 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
مرسی عزیزم

نطرم طولانیه.

غرور غرور غرور قشنگترین ارزشیه که خودت میتونی داشته باشیش نذار غرورت بشکنه عزیزم سیاست داشته باش و زرنگ یاش

تو مادر یه دختری. برای بچه ت الگو باش

فقط مرگ که چاره نداره

بقیش راه داره

اولا یه کار برای خودت پیدا کن حالا اگه سوعرت نمیذاره بیرون خونه کار کنی خب تو خونه کار کن

‌و‌ تحت هیییچ شرایطی مبلف حقوقت رو بهش نگو و حتی هزار تومنم بهش نده.

و مهمتر ازهمه که سعی کن مدام به بهانه دخترت ازش پول بگیری 

حالا برای خرید لباس یا خوراکیش یا هرچیزی که خودت میدونی.

بی شک برای دخترش خوب پول خرج میکنه پس زرنگ باش

اگرم دخترت بزرگه خب بهتر باهاش هماهنگ کن.

تا میتونی ختی ده هیلییی کم پس انداز مخفیانه یا طلای شکسته ریز ریز بخر مخفی کن.

اگه طلا هم داری اصلا نفرووووش .

ببین ازش پول بکن نگو‌نمیشه. مییشه زرنگ باش.

اون وظیفشه که بهت پول بده

منت چی اخه وطیفشه وظیفهههه.

چطور اتاق خوابو خوب بلده .

حالم از هرچی مرد خوب بهم میخوره چه برسه بدش

گور بابای خوبش وای به بدش.

بخدا من دهن شوهرمو سرویس کردم و‌میکنم.

وظیفشونه پول بدن مگه دارن لطف میکنن.

دل نسوزون دلت برای عییییچ مردی نسوزه اللخصوص شوهر . خوبه خوبش نمک ب حرومه چه برسه بدش.

تمام اطرافیانم رو سر شوهرم قسم میخورن واقعا مرد هیچی کم نمیذاره برام اما اما اما من همیشه گفتم یکی رو‌ شوهر و یکی رو بچه دلمو خوش نمیکنم. رو این دو نفر نمیشه شاه اندازی کرد.   همیشه به فکر عاقبتم هستم.

حرف و‌نظر هیچ‌کسی ام برام مهم نیست 

همه دوست و فامیل خانواده همسایه میگن قدر شوهرت بدون

اون فرشته ست اما من میگم قدرشو میدونم امادلم نمی‌سوزه خودمو براش فدا نمیکنم 

همیشه غذا یا خوراکی که درست میکنم بهترین قسمتشو برای خودم میذارم همیشه جلو اینه پیش شوهرم قربون صدقه خودم و زیبایی صورت و هیکل و قدم میرم.

در طول روز استراحت میکنم همینکه نزدیک اومدن شوهرم ازسرکار میشه روع میکنم اشپزی تمیز کاری و کار کردن تا برسه بهم و کمک منه توخونه تو همه کارا.

عزیزم مادر من یه عمر اشتباه کرد و پدرم همیشه اذیتش کرد و هنوزم داره عذاب می‌کشه بارها بهش گفتم پشتتم جدا شو اما نشد میگه آبروم مهمه.

اما من نمیترسم ته تهش شوهر نباشه مگه چی میشه .پالا خودمون نونمون در میاریم.

زرنگ باش زرنگ . راه پول کندن ازش پیدا کن تو میتونی. نترس ازش

از هرچی بترسی سرت میاد

توکل به خدا برو‌جلو. نذار بهت زور بگه. تو خودت اجازه میدی بهت ظلم کنه.

اخه شوهرت بی پول و فقیرم نیست که.

پول نمیده تو هم خب هم خوابی نکن

ببخشا اگه نه گفتن به نیاز مرد گناهه پس پول ندادن و رفع نکردن نیاز مالی زن هم گناهه. پس زن چی بکنه بره بیرونه خونه استغفرالله....  

این گناه نیست ؟!

غذا براش درست نکن سفذه پهن نکن خودت و بچت جلوتر بخورید.

بهش بی اعتنایی کن. اصلا نبینش انگار وجود نداره

تو هم زیبایی

هم با ارزش

هم لایق بهترینهایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی خیلی ضعف نشون دادی انقد که این نامرد دستتو خونده که از طلاق میترسی بابا بزن قهوه ایش کن بگو طلاق میخوام نترس این انقد خسیسه تا دادگاه نفقه بگیره ازش ماهی ۴ ملیون جونش در میاد به دست و پات میفته ازش تعهد بگیر مثل آدم تو مناسبتا شرکت کنه و کادو بده مثل خانواده خودش 

اشکال نداره دوست عزیزم

من اینجور وقتا قرآن میخونم بعدش با خدا حرف میزنم یکم آروم میشم

زندگی هیچوقت اون جور که ما دوست داریم نمیشه

دیگه باید ساخت...

حالا بعضی مردا زود عصبانی میشن یه حرفایی میزنن

شما خیلی توجه نکن خودش پشیمون میشه

مطمئن باش منتت رو هم میکشه😊

نطرم طولانیه.غرور غرور غرور قشنگترین ارزشیه که خودت میتونی داشته باشیش نذار غرورت بشکنه عزیزم سیاست ...

والا بشترشو شایدم نزدیک کلشو  عالی گفتی  ببخشید فضولی نباشه میتونم بپرسم سنتون تقریبا دور بر چند ؟ .اسکرین شات میگیرم از گفته هات 

ایول از من چند سالی کوچکترین ولی عاقل تر 🤣من ساده من بی سیاست

من مادرمو حتی خیلی از زنهای اطرافمو‌ دیدم برام درس عبرت شد. تو دوران دوستی و عقد و بعد عرپسی کلا همین بود ۱۴ سال از اشنایی من با شوهرم میگذره خداشاهده یکبار من سمتش نرفتم.  حالا چه من مقصر باشم چه اون , فقط خودش باید بیاد سمتم نازمو بکشه. خیلی مغرور و لجبازم. تو دپران دوستی ام همین بودم. 

البته هیچ‌مردی فرشته نیست

خوب سینه قبرستون خوابیده

من مادرمو حتی خیلی از زنهای اطرافمو‌ دیدم برام درس عبرت شد. تو دوران دوستی و عقد و بعد عرپسی کلا همی ...

چه خوب ولی اما داره دیگه 

حالا فردا صبح میام چت باشما الان سردردم و استرسی .... شبتون خوش 

ادم خسیس واقعا اطرافیانش براش بی ارزش هست 

فقط خودش و‌ پولاش رو دوست داره 

اسی من درکت میکنم چون ده سال با یه ادم خیلی خیلی خسیی زندگی کردم

هر‌چقدرم سنشون بالاتر بره یدتر میشن 

امیدی به خوب شدنشون نداشته باش 

سرکار هم بری رو هزار تومن پول تو جیبت برنامه ریزی میکنه ولی تو هیچ وقت متوجه نمیشی چقدر پول داره چون همیشه میگه ندارم 

ادم خسیس واقعا اطرافیانش براش بی ارزش هست فقط خودش و‌ پولاش رو دوست داره اسی من درکت میکنم چون ده سا ...

دقیقا مثل شوهر من، زندگی نمی‌کنند اینا، مثل سگ زندگی می‌کنند، وضع مالی شوهر من خیلی خوبه ولی همیشه میگه ندارم فکر کن جشن حرف الفبا دخترم فرداست قراره 2 کیلو شیرینی ببرم میگه من ندارم مجبورم خودم بخرم😔

اگر پنجمین خورشید داشتم دیگه غمی نداشتم
دقیقا مثل شوهر من، زندگی نمی‌کنند اینا، مثل سگ زندگی می‌کنند، وضع مالی شوهر من خیلی خوبه ولی همیشه م ...

شوهر من کارمند بانک بود   

باردار بودم قسمش دادم برام برنج ایرانی بخره وحشتناک دلم میخواست نخرید 

ده سال باهش زندگی کردم 

تو این ده سال حتی یکبار برام لباس و کفش و گوشی نخرید همه هزینه هان رو پدرم میداد 

اخرا میگفت هر کاری دلت میخواد بکن فقط به من نگو پول بده منظورش فاحشگی بود 

نه غیرت داشت نه محبت 

ادم خسیس واقعا غیر قابل تحمله حتی از ادم معتاد هم بدتره