2777
2789

انقد که ماهای آخر دوهفته یکبار آزمایش میدم تا بیشتر افت نکنه،باید برم دکتر قبل بارداری؟

پیش اومده براتون؟یا اطرافیانتون؟

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون متخصّص خون میشه.به نظرم واسه معاینه مراجعه کن.علّتش مشخّص میشه.

ینی چیز نگران کننده ای هست؟

اخه چند بار ازمایش دادم نگفتن ببر مثلا پیش متخصص خون!منم  نبردم

ینی چیز نگران کننده ای هست؟اخه چند بار ازمایش دادم نگفتن ببر مثلا پیش متخصص خون!منم نبردم

نه..نگرانی خاصّی نداره.متخصّص خون یه سری آزمایشات تخصّصی انجام میده تا علّت رو ریشه یابی کنه.نگران نباش.

دختر آنا تومیریس هستم ♥️ ملکه ای که کوروش خونخوار رو با افتخار سر برید.

بله عزیزم باید زیر نظر متخصص باشی ،،،خود سری باردار نشو‌،،خیلی اذیت میشی ،،خواهر شوهرم اینقد اذیت شد اخر پسرش که بدنیا اومد هم پلاکتش میاد پایین همیشه صورتش زرده ،،،موقع زایمان هم هر بیمارستانی قبولش نکرد تا اینکه رف شهرستان  یه بیمارستان تحویلش گرف 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

بله عزیزم باید زیر نظر متخصص باشی ،،،خود سری باردار نشو‌،،خیلی اذیت میشی ،،خواهر شوهرم اینقد اذیت شد ...

مرسی عزیزم 

من خودمم بارداری اولم اذیت شدم هی هفته های اخر آز میدادم،هی ببر پیس دکتری که سرش شلوغه و ساعتها مینشستم تو مطب!!!!!خیلیم استرس میکشیدم 

الان خودمم نظرم اینه اول برم دکتر مشکلمو حل کنم بعد اقدام کنم 

مرسی عزیزم من خودمم بارداری اولم اذیت شدم هی هفته های اخر آز میدادم،هی ببر پیس دکتری که سرش شلوغه و ...

اره یه سری دارو میده میخوری پلاکت کنترل میکنه ،،،روزی یدونه فولیک اسید بخور 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !