2777
2789
عنوان

بابا زد تو گوشم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 44 پست
میخوام برم تجربی ولی میگن که خرج اینا داره. میترسم ببینه مدرسه پول اینا میخواد نزاره برم مدرسه

من تجربی خوندم از من میشنوی با همچین پدری نرو تجربی 

تجربی خانواده پولدار دکتر مهندس میخواد بزارنت بهترین کلاسای کنکور تا بتوتی شاخ غول کنکورشو بشکونی اینو از کسی میشنوی که مدرسه تیزهوشان بودم و کل معلما سره پزشکی اوردنم مطمئن بودن ولی کنکورو ریدم چون پول نداشتم در ضمت بورسیه قلمچیم بودم ولی فایده نداشت نیاااا تجربیییییی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تجربی خوندم از من میشنوی با همچین پدری نرو تجربی تجربی خانواده پولدار دکتر مهندس میخواد بزارنت به ...

منم تجربی بودم و تونستم قبول بشم. البته تیزهوشانی نبودم وضع مالی هم جوری نبود که چندصد میلیون پول خرج کنم در حد کتاب و مشاور معمولی و کلاس معمولی. اونقدرا خرج نکردم ولی خب باید خرج کرد

منم تجربی بودم و تونستم قبول بشم. البته تیزهوشانی نبودم وضع مالی هم جوری نبود که چندصد میلیون پول خر ...

مبارک باشه ولی این خانم یه کتابه ۳۰۰ تومتی رو نداره الان حداقل یه مشاوره معمولی ماهی سیصده 

حیف ایران نیستم

وگرنه کل هزینه‌هات میدادم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

میشه درخواستمو قبول کنی؟

بله

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود