2777
2789
عنوان

شیطونه میگم خودم برم بهش بگماااا

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 45 پست
خودتو پسر تصور کن. انتظارت از یه دختر چیه؟ میتونی به دختری که رابطه باهات داره و اهل حرف رکیک اعتماد ...

چقددد خوب صحبت میکنیددد

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

برو بهش پیام بده 

سلام خوب هستین ؟ 

میخواستم بپرسم سر اون درخواستی که ازم قبلا کردین و جواب من منفی بود ناراحت شدین احیانا؟ 

اگر شدین عذرمیخوام تند رفتار کردم و یا بدون فکر گفتم. 

+دختر با سیاست باش یجوری حرف باز کن

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوس دختر سابقم بهم اعتراف کرد منم قبول کردم اما همیشه مغرور میشدم براش الانم پشیمونم با رفتارام ...

عاخییی ببین چیکار کردی که پشیمونی الان

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

برو بهش پیام بده سلام خوب هستین ؟ میخواستم بپرسم سر اون درخواستی که ازم قبلا کردین و جواب من منفی بو ...

عزیزم توضیح دادم از اون اتفاق ماها گذشته 

من خیلی بیشتر باهاش صحبت کردم ولی همه ی حرفامون در حد درس و راهنمایی شغلی بوده

نه من جلف بازی دراوردم نه ایشون هول بازی

عاخییی ببین چیکار کردی که پشیمونی الان

نه اونقدرا هم بد نبودم اما موقع دعوا وایمیستادم اون بیاد  

الان ۹ ماهه رفته و من هنوز تو فکرشمو رابطه جدیدی نمیتوم با کسی برقرار کنم

هواتو کردم   دورت بگردم  

عزیزم توضیح دادم از اون اتفاق ماها گذشته من خیلی بیشتر باهاش صحبت کردم ولی همه ی حرفامون در حد درس و ...

پس یجوری صحبت رو باز کن خب 

بلد نیستی؟ 

خوشحالم مثل ابر تو بهار 𝙷.𝚂 🌱#جذابای_سایت

اگه این کار رو کردی با غرور و شخصیتت خداحافظی کن چون شاید طرف یک بیشخصیته صگ‌غرور باشه

نههه نمیکنمممم

ولی میدونی چیه

من قبلا تجربه ی یه شکست عاطفی رو داشتم .یه عشقیه طرفه که در خفا بود 

بعداز چندسال که به این اقا حس خوبی پیدا کردم باخودم میگم نکنه دست رو دست بذارم مث قبلی بشه

نه اونقدرا هم بد نبودم اما موقع دعوا وایمیستادم اون بیاد الان ۹ ماهه رفته و من هنوز تو فکرشمو رابطه ...

چرا شما پسرا جدیدا انقد نازک نارنجی شدین

پس یجوری صحبت رو باز کن خب بلد نیستی؟

اخه چی بگم خو

بی هوا برم یه سوال غیر مربوط بپرسم؟

چون تاحالا میگم همش حول درس و شغل و رشته بوده 

ازش راهنمایی گرفتم

نمیدونم

خوبه قبول داری که شدین

خب اگه بر فرض مثال بگی و بدتر از قبلی بشه چی؟

نمیدونم از همین میترسم

نه بگو برام درخاست فرستاده بودین. وضعیت روحی مناسبی نداشتم. الان من درخاست میدم براتون امیدوارم روزگ ...

عزیزم میشه درخواستمو قبول کنید کار واجب دارم

نه بگو برام درخاست فرستاده بودین. وضعیت روحی مناسبی نداشتم. الان من درخاست میدم براتون امیدوارم روزگ ...

میشه پیاماتونو چک کنید

واستون پیام دادم